Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Feleség, gyerekek...

Mit tegyek? Feleség, gyerekek és én.

Figyelt kérdés

Van egy 12 évvel idősebb -mondjuk úgy- párom, akivel nagy a szerelem mindkettőnk részéről. Azonban van egy feleség és 3 gyerek az ő oldaláról. Nem vagyok már tipikus szeretői státuszban, de azért mégis. Nagyjából 1 éve együtt élünk, hétvégente jár haza elintézni az "otthoni" dolgokat, rendbe rakja a kertet, a házat a mindent. A bajom az, hogy nem tudom meddig lehet ezt a helyzetet fenntartani. mert végülis akárhonnan is nézzük én vagyok a harmadik fél. Mondta már korábban, hogy ő elválik akármi történik is velünk (együtt maradunk vagy sem), most pedig azt hajtja, hogy nem látja értelmét a válásnak, nem akarja, hogy neki törvény szabja meg, hogy mikor láthatja a gyerekeit és egyébként is úgy érzi, hogy a gyerekeinek az anyagi biztonságát veszélyezteti ezzel. Ha itt van a gyerekek hiányoznak neki, ha ott van, akkor meg én. A felesége elég bolond, ki is nézném belőle, hogy eltiltja a gyerekeket. Mi a csudát tegyek? Várjak ki míg elhatározza magát vagy hagyjam a fenébe az egészet? Amikor rossz passzban van azt mondja, hogy ő már úgyse lehet igazán boldog, így inkább otthon kerülgeti a feleségét, de nem akarja elrontani az én életem is, máskor meg együtt tervezgetjük a jövőt. Tanácsot kér, de semmi sem jó neki. Voltunk már ügyvédnél is, a félelmeivel kapcsolatos kérdéseket feltettük, de azóta sem történt semmi. Várjak? De mire? Tudom, hogy nehéz az ő helyzete is, de akkor hogyan lehet ezt megoldani? lehet egyáltalán?

köszi szépen a válaszokat

2013. szept. 22. 19:58
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Már egy éve együtt éltek és még mindig nem tudta elhatározni magát a válással. Vagyis végülis elhatározta már magát, neked is megmondta, hogy nem akar elválni a gyerekek jövője miatt. Megromlott a házassága, kalandot keresett, meg is találta benned, még az is lehet, hogy meg is szeretett, de nem annyira, hogy elváljon. Ez így kényelmes neki, elvégzi otthon a családapai kötelességét, haza adja a pénzt, neveli a gyerekeket, felesége nyilván azt csinál amit akar, téged meg eltart úgymond talomba, hogy mehessen oda amikor csak akar.

Egyetlen percet se szánj többet erre a férfira. Szakíts vele, dobd ki. Dobj ki mindent az életedből ami vele kapcsolatos, zárd rövidre az ügyet, felejtsd el. Akármennyire szereted, akármennyire is nehéz döntésnek tűnik, hidd el kivülállóként egyértelműen látszik a helyzet, hogy nem leszel ezzel a férfiaval soha szabad és boldog.

Legyen ez egy tanúlság is számodra. Kezdj új életet szingliként, és többet ne ess ilyen hibába, csapdába, hogy nős férfival kezdesz viszonyt. Még akkor se ha a házassága már rég romokban hever. A férfi váljon el, rendezze a régi kapcsolatát becsületesen és teljes emberként szabadon álljon eléd. Na akkor lehet vele foglalkozni.

2013. szept. 23. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!