A feleségnek joga van kidobni a közös tulajdonú házból a férj barátnőjét?
olvastam az új kérdést....én jól megverném, hadd legyen oka sírni! Légy férfi!
lehet lepontozni.
Mikor írtad, hogy megcsalt a feleséged és így próbálod meg elüldözni, akkor szimpatizáltam veled, mert azt hittem egy felnőtt férfit vert át a neje.
Most kezdek inkább szánalmat érezni, és arra gondolni, hogy veled csak a pénz miatt van a nejed, azért is akar békülni, másért nem.
Ne legyél ilyen gyerekes, mint az utolsó írásaid alapján tűnsz :(
Ha a feleségednek ilyeneket kezdesz mondani, hogy "bezzeg ez a fiatal lány jobb, mint te", akkor a feleséged egyre jobban nyeregben fogja érezni magát, ha látja, hogy tombol benned a sértett kisfiú.
Ne csináld ezt. Ebből a nők többsége le tudja szűrni, hogy érzelmileg neked sokkal fontosabb ez az egész, mint ahogy mutatod. Az ellenkezőjét fogod elérni. És most nem a vagyonra és annak megosztására gondolok.
Nőj fel, mert neked ez jobban fog fájni.
Az a nejed ha el is válik, a pénz és ház felét viszi, és még nevetni is fog rajtad, hogy te maradtál összetört szívű.
45. Nem feküdtem le a lánnyal és nem is akarok, ezt csak a feleségemnek mondom.
46. Igazad lehet.
a sorok közűl kivirít a fájdalmad. ezt valószinüleg a feleséged is érzi
azt irtad, h őt is "csúnyán átverték"... talán gondold át ezt a dolgot mégegyszer higgadt fejjel
Ez elsősorban egy jogi kérdés, nem véleménykérdés.
Látom, sokan a saját véleményüket írták le a válaszban.
A feleségnek nincs joga kidobni..
Jól döntöttél, és örülök, hogy sikerült.
Egyébként bíróság dönthet a vagyonmegosztásról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!