Lehetne e az, hogy én mint 30 évesen Örökbe fogadjanak, van e erre lehetőség? Szeretném, ha lennének egy Normális" Szüleim", elég ha szeretet kapnék tőlük.
te nagyon khm, butus vagy.
1. írni nem tudsz, katyvasz a kérdés
2. szóbeli örökbefogadás nincs. Illetve ha a környezetedben előfirdult, mi a fene a kérdés?
elképzelem, ahogy ennyi ésszel segítesz a gyereknek a házi fekadatban. jajjjj.
Jajjjjjjjjjjj
Ahhoz, hogy szeretetet kpj valakitől nem kell, hogy rokonok legyetek.
Lehet olyan viszonyod "akárkivel", mint amit egy szülőtől elvárnál.
Viszont egy pszicholőgusi segítség tényleg nem ártana.
30 évesen enyhe tévképzeteid vannak a világról, emberekről.
Én sem vagyok egy nagy nyelvtani/irodalmi zseni, sőt....
viszont, ha egy kérdést ír ki az ember, akkor megpróbál úgy fogalmazni, hogy mindenkinek érthető legyen, ne kelljen 5-ször, 10-szer elolvasni, hogy megértsem mit is akarsz...
Ezt a nőt is örökbe fogadták! Pedig ha valakinek akkor neki is rossz sorsa van, és ezt mindenki tudja
Nem is értem a problémád. Felnőttet nem szokás örökbe fogadni és nem is lehet, maximum gyámot helyeznek ki neki ha beszámíthatatlan vagy beteg.
Mi bajod van, most komolyan? Szerezz barátokat, csak ne mondogasd nekik hogy fogadjanak már örökbe :))) Ilyen b.taságot...
Komolyan nem értem mi bajod, fejtsd már ki, tényleg próbálom megérteni. Felnőtt ember vagy, függetlenül mindenkitől is életképesnek kéne lenned, de egy 5 éves gyerek szintjén ragadtál.
l22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!