Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehetne e az, hogy én mint 30...

Lehetne e az, hogy én mint 30 évesen Örökbe fogadjanak, van e erre lehetőség? Szeretném, ha lennének egy Normális" Szüleim", elég ha szeretet kapnék tőlük.

Figyelt kérdés
2013. szept. 21. 21:53
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
95%
és milyen nemzetiségűek? :D
2013. szept. 21. 22:18
 12/44 A kérdező kommentje:
Látom egyes embereknek ekkora problémát jelent,ha már nem úgy fogalmaztam! Talán,mert mentálisan is úgy állok,hogy pont most nem a fogalmazás részével törődtem,de így is érhető voltam azt gondolom. Örülök neki hogy ti nem élitek át azt amit én momentán. Aki kötekedni szeretne,és csak is azért kommentál,jobb ha mással köti le az idejét.
2013. szept. 21. 22:21
 13/44 anonim ***** válasza:
100%
most tényleg nem kötekedni akarok, meg bántani, de ha ilyen nagy a baj, akkor miért nem keresel fel egy hivatalos segítséget, pszichológust, vagy valamilyen nőket segítő csoportot?
2013. szept. 21. 22:23
 14/44 A kérdező kommentje:
Oly mindegy azt gondolom,hogy ki hova tartozik,nem a nemzetiség dominál most.
2013. szept. 21. 22:23
 15/44 A kérdező kommentje:
Nincs szükségem Pszichológusra,elég volt azt gondolom gyermekkoromban,amin keresztül mentem. Azóta megerősödtem,de vágyom olyan emberre kinek nem nem ill. gyermeke már nincs,és szeretne még...aki igazán megtud becsülni és úgy szeretni,mintha a sajátja lennék. Persze,aki nincs ilyen körülmények közt,könnyű kigúnyolni.
2013. szept. 21. 22:27
 16/44 anonim ***** válasza:
97%
Remélem csinos vagy, mert az egyértelmű, hogy nem az eszeddel hódítottad meg a férjed...
2013. szept. 21. 22:29
 17/44 anonim ***** válasza:
96%

Nem lehet felnőtt embert örökbe fogadni. A nagynénéd sem fogadott örökbe egy 40 éves házaspárt. Csupán csak kedveli őket, jó barátságban vannak, és támogatja őket.. De tuti nem fogadta őket örökbe..

Amúgy sem lehet olyan embert örökbe fogadni akiknek élő szülei vannak.

Az örökbe fogadás lényege az, hogy a biológiai szülők teljesen lemondanak minden szülői jogukról, és ez a jog átruházódik az örökbefogadó szülőkre. Ők lesznek onnantól kezdve felelősek a gyermekért akinek a megfelelő nevelést, és életmódot biztosítanak az egészséges élethez..

A nevelőszülők nem fogadhatják örökbe, ők csak nevelik, támogatják a gyereket amíg az igazi szülők nem tartanak igényt a jogaikhoz vagy amíg a gyermek nem lesz felnőtt.

18 éves kortól felnőtt embernek számít mindenki, és onnantól kezdve ő maga felelős az életéért.

Így képtelenség felnőtt embert örökbe fogadni. De lehet hű és örök barátságokat kötni.. Talán neked is inkább egy jó barátot kell keresned.. Talán neked kellett volna jóba lenned a nagynénéddel, és ma téged szeretne, támogatna és nem a 40 éves házaspárt..

2013. szept. 21. 22:31
 18/44 anonim ***** válasza:
100%
Ha ismersz ilyen embert, akkor a válasz biztos igen.
2013. szept. 21. 22:31
 19/44 anonim ***** válasza:
100%
Az ismerőseid talán swingerek,nem örökbefogadás az :D
2013. szept. 21. 22:32
 20/44 A kérdező kommentje:
Hála Istennek,a nagynéném meg is ajándékozott közel egy millió ft értékű dolgokkal,na de ez nem az amit én szeretnék. Ő távol lakik,én egy amputált beteget gondozok itthon,a Férjem keresztmamáját. A szüleim pedig élik világukat. "Szóban" értettem,hogy örökbe fogadjanak,törvényesen nyilvánvaló,hogy nem lehet. Köszönöm.
2013. szept. 21. 22:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!