Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Apósom mezőgazdasággal foglalk...

Apósom mezőgazdasággal foglalkozott sajnos már nem él. Anyósom szeretné eladni a gépeket és a traktort de párom inkább megtartaná. Mit tanácsoltok? Nálunk nem férnek el a gépek.

Figyelt kérdés
2013. szept. 20. 18:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Mondjuk ha bekövetkezik egy világ vége vagy egy válság sokra megy traktorral ha elvetni valóhoz nem jut hozzá. Az embereknek nem lesz munkájuk előbb neki állnak kézzel ásni mint, hogy egy zsák gabonát adnának a traktorért.
2013. szept. 23. 13:16
 12/13 anonim ***** válasza:

" Csak azért írtam, mert a cégemnek vannak

traktorai, mezőgazdasági gépei, és túlzás azt

mondani, hogy értékálló. 50 milliós kombájn, 8

évesen, ma 7-10 milliót jó, ha ér. Mellesleg,

attól mert lepontozol, még igazam van.

Földet pedig bérbe kell adni, és a bérleti díjat

felmarkolni."

Csak én nem újra gondoltam! :D

Abból bármit veszel azonnal esik az értéke.

Új gépeket kik vesznek?!

Max. a nagy "multik"!

Biztos nem akkora értékű gépekről van szó, feltéve ha nem kamu kérdés.

Különben meg nekem is van ez-az, és tudom mennyit érnek most!

2013. szept. 23. 17:25
 13/13 Flector 67 ***** válasza:
Úgy már más. Csak ugye sajnos a kérdező nem írta le, milyen gépeik vannak, milyen korúak, mennyi üzemóra van bennük. Bár biztos nagyon fontos lehet, ha azóta fel se nézett.
2013. szept. 23. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!