Van valamilyen megható, rövid történetetek ami veletek esett meg és szívesen emlékeztek rá?
Amikor megtudtam, hogy az egyik barátnőm terhes :) tudtam hogy az első gyerkőc is kínok árán jött össze, és hogy már a korban is benne van annyira hogy most jöjjön össze a második, vagy soha, és mikor megtudtam... remegő hanggal hívtam fel és egész este sírtam örömömben, még aludni se tudtam annyira örültem a boldogságának :)
22L
Rettenetesen szerettem volna kijutni babysitterkedni kulfoldre tinedzser koromban. Amikor osszejott a lehetoseg, nagyon de nagyon boldog voltam!:)
Es neked is van egy jo story-d?
nekem 2 is van :)
az egyik mikor szalagavatón volt ilyen szöveg h anyukáknak meg apukáknak megköszöntük amit értünk tettek és akkor az olyan megható volt és mikor láttam h apukám pityereg én se tudtam megállni. Még sose láttam őt így elérzékenyülni azelőtt.
A másik mikor a párom megkérte a kezem az olyan szép volt,aztán egész este olyan volt,mintha most lenne az első randik-tiszta zavarban voltunk,csak vigyorogtunk.aztán mikor anyuméknak bejelentettük,sok boldogságot kívántak és megcsillant a szemükben néhány könnycsepp, és átöleltek,nagyon jó volt :)
Igen 4 -napja egy ismeretlen büfés nő megálapította,hogy milyen szép arcom van azt mondta ezen a környéken valamilyen anett a legszebb,de az még az én szépségemmel is vetekszik,annyira meghatott.
A másik meg 10 éve történt mikor 9 évesen kaptam egy kis kutyát akit a mai napig imádok.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!