Mit vegyek egy 7,5 éves első osztályos kislánynak karácsonyra /inkább olcsóbb öleteket várok, mert szűkös a keret/?
Ilyenkor sajnálom,hogy Magyarországon nincs CARBOOT piac mint Angliában.Sokan kiviszik azokat a játékokat amivel a gyerek nem játszik(de jó állapotban van nagyon) vagy amit ajándékba kapnak,és ki se csomagolták a dobozból,mert a gyerek sosem játszott vele.Ugyanígy vannak a gyerek ruhák is..Ami a lényeg.Fillérekért lehet megvenni,mert nem az a cél,hogy pénzt legyen belőle,hanem hogy sajnálják kidobni...
Én a 7 éves unokahúgomnak sok játékot vettem már így(eredeti,bontatlant,újat)Talán otthon is kéne egy olyat csinálni,hogy az anyukák "jelképes összegekért" eladnál azokat a játékokat ami még mindig a szekrényben van dobozban,mert soha nem játszik a gyerek vele.Szerintem sokan jártak úgy mint én a kis ruhákkal is,hogy majd csak jó lesz rá valamikor,és mire elővettem már kinőtte,így soha nem is hordta...Karácsony tájékán egy ilyen kis bazár féle jó lenne nem??
Szia.
A tescoban most hírdetnek gyerekjátékokat karácsonyra,van mindenféle 5000-forintért. Kirakós,akkor ilyen kis sminkelős.sok féle.
az egy eurós boltban mindenféle csodálatos dolgokat lehet kapni:
csatot, zselés tollat, Hello Kyttis bugyit, bentós dobozt(nézz utána aneten, érdemes) csokit piskótát, strasszot az arcára, gyerekparfümöt, szép harisnyát, zoknit. Én vennék eg ycsomó ilyet, egyesével gondosan becsomagolnám, s mint írták, írnék rá, amit el tud olvasni.
És mindnképp nagy betűs könyvet.
Ha van olyan ismerősöd(pedellus, zöldségesnek dolgozó dekoratőr, festő) akitől tudsz táblafestéket szerezni, akkor fess le neki egy darab táblát, jó nagyot, és adj hozzá színes krétákat! Ennél jobban seminek nem örül egy elsős. Szép szivacsot adsz hozzá.
Vagy dekorációs műhelyben kérsz fél méter Mactac fekete matt fóliát, s hozzá egy darab műanyag táblát, hogy vonják be neked, és arra ugyan olyan jól lehet írni krétával. Varrhatsz hozzá egy férfiingből tanítói köpenyt!
Legszebb mikulásajándékom az volt, öt évesen, mikor amikulás egy csomó babafazekat hozott, és a kedvenc puncspogácsámat Mind
én kb. ennyi idősen egy kis zsömleszínű plüsscicát kaptam:)
mi a kedvenc állata? egy kis plüssöcskét vagy matricát pl. vehetsz. olyan sokféle matrica van már! esetleg ha szeret színezni egy kifestőt. vagy egy kis könyvecskét. nem tudom mennyire tud olvasni. de ha már jól megy neki lehet egy kis mesés könyvet amibe rövid kis mesécskék vannak. vagy társasjátékot. pl.: malmot (ha nem ismered: ez egy kis (szerintem logikai) játék ahol gombokat kell rakosgatni) vagy valami jót. esetleg még ha úgy gondolod pl. valami kis filmet. mondjuk Vacak vagy Bambi esetleg Frakk (de ez nem biztos hogy a legjobb ötlet) valami olyat vegyél ami foglalkoztatja őt! remélem sikerül megtalálnod az ideális ajándékot!
13 lány
vegyél neki barbie - babát
az nem olyan drága
Köszi a válaszokat!
Hannah Montanas pizsit kap,Hello Kittys tolltartót,és egy új görkorit. Túlhalattam a keretet:(,de lesz is öröm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!