Jogosan érzem magam sértve vagy csak túlreagálom a dolgot? A párom apasági tesztet csináltatott a tudtom nélkül a gyerekeinkről.
"tudja hányadán állunk egymással"
Hát bammeg... ez nagyon meredek.
Az a vicc, hogy így viszont most te nem bízol meg benne.
Óvatos! Én semmilyen kivetnivalót nem találok...
És még igy sem lehet biztos! Hiszen "csak" 99.99%!!! ;)
Dehogy reagálod túl!
100 %, hogy nem egyszer ordítanám le ezért a fejét, de a haja is kihullana.
Én már azon ki vagyok akadva, ha a párom lecsekkolja a telefonom, vagy a facebook üzeneteimet. És nem azért, mert félek, hogy jajj mit fog találni, hanem kiborít (múlt időbe helyesebb, ezért lett ex, de nem kötött hozzá se papír, se 3 gyerek, más szitu). Szóval engem kiborít a bizalmatlanság. Pedig hol van ehhez képest egy telefon megnézés :O
Nagyon is jogos a sértettséged.
Ráadásul hogy mondhat ilyet, hogy tudni akarta hányadán álltok egymással?? És még ő tekinti lezártnak a témát.
A legkevesebb, hogy nagy ívben kerülöd és kibéreled a kanapét, hogy ne is kerülj vele kapcsolatba, mert ki tudja akkor hányadán állnátok egymással.
Nem tudom, hogy meg lehet-e bocsátani egy ilyen tettet (hármat pontosabban).
Az jó, hogy nem hirtelen haragból cselekedve elköltözöl, de azt hiszem hosszú távon ez végleg meg fogja mérgezni a kapcsolatotokat.
mondjuk én azt nem értem, hogy minek őrizte meg az eredmény papírját.
sántít ez a dolog, kedves unatkozó háziasszony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!