Hogyan beszéljem rá anyámathogy fürödjón meg mosson hajat és ne egész nap csak feküdjön és várja hogy hazajöjjön apa és kaját csináljon neki?
Édesem, de egy mafla gyerek vagy te. Tényleg jó lenne, ha anyud meggyógyulna, ahogy írsz, már abból lejön, mennyire hiányzik neked az anyai igazgatás, főleg mentálisan.
Apudra haragudhatsz, ha ennyire nem hajlandó belátni, hogy anyud beteg, anyudra viszont nem haragudhatsz, mert a betegséget senki nem kéri magának, nem tehet róla.
Szerintem lehetséges, hogy apád is szégyellné, ha kiderülne anyud betegsége, ahogy te is.
Arra, hogy orvos, legyél büszke, menőzz vele, ha neked ez a lényeg, amúgy meg örülj, hogy luk van a vala**don, és egy opelbe teheted bele. Látom már, a gimi meg a ciki itt a fő probléma, nem az, hogy aggódsz anyádért. Faca gyerek vagy, mit ne mondjak.
Komolyan, vicc, hogy 15 évesen valakinek ilyen értékrendje legyen.
Elmesélem neked az én kis történetemet: apukám is hasonló "depresszióban" szenvedett, egy idő után nem dolgozott, anyám körbeugrálta. Igaz, nem voltam menő gyerek az ócska gönceimmel, de nem is az volt a legnagyobb problémám.
Apa egyszercsak kórházba került, majd jött a telefon, hogy meghalt. Mint kiderült, régóta rákos volt, nekem nem akarták megmondani.
Az nem jutott még eszedbe, hogy valami nagyobb probléma húzódhat a háttérben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!