Hogyan beszéljem rá anyámathogy fürödjón meg mosson hajat és ne egész nap csak feküdjön és várja hogy hazajöjjön apa és kaját csináljon neki?
Anyud szerintem nem kicsit depressziós, hogy ennyire semmi életkedve nincs. Meg is értem valahol, de ez így nem élet. Se neki, se nektek. Ezt az állapotot már kezelni kell szerintem.
Apud előtt le a kalappal, hogy ilyen elnéző! Nagyon szeretheti anyudat!
Hát nem tudok mit mondani rá. Az én barátom is ilyen velem, ő annak örülne, ha nem mennék suliba (később meg dolgozni), hanem egész nap itthon lennék. Szerintem helyettem is sokmindent megcsinálna (ahogy azért meg is teszi), és nem szólna akkor sem. Ha egy-egy "igénytelenebb" napom van, le sem szrja, tehát az sem zavarná ha egész héten zsíros hajjal lennék itthon.
Mondjuk most nem jutottál előrébb, de legalább szeretik egymást a szüleid, mert ez bizony szeretet :)
Anyukádnak egyébként szerintem figyelemre és gondoskodásra van szüksége! Miért nem hívod fürdeni? Pl mondd neki, hogy fürödjön meg, te jól megmasszírozod a fejét (meg megmosod a haját), megmosod a hátát jól, utána megmasszírozod, stb.. szerintem egy gyerek csinálhat ilyet az anyjával, és probléma letudva! Ráadásul szerintem jól is esne neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!