Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan beszéljem rá anyámathog...

Hogyan beszéljem rá anyámathogy fürödjón meg mosson hajat és ne egész nap csak feküdjön és várja hogy hazajöjjön apa és kaját csináljon neki?

Figyelt kérdés
Anyám ma is egész nap feküdt munkaügyi központba ment el reggel utána hazajött és feküdt meg zabálta amit apám hozott neki reggel a boltból. Aztán 6 kor apám hazaért és főzött neki hust.anyam ekózben csak feküdt nem fúrdik hajat se mos. Zsiros mar a haja csak fujkal rá ilyen balzsamokat. Még szerencse hogy nem büdös mert ruhat azért vált.apám meg ezt eltűri nem szól érte délben mindig felhívja mondja neki aludj mg csak drágám.hétvégén ugyanez van apa főz anya fekszik vagy törpöket rendezget. Tescos törpöket gyűjt mint egy gyerek
2013. szept. 17. 23:36
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
33%
Bezzeg ha azt írnák ide egy kérdésbe, hogy egy férj csinálta ezt...na akkor aztán lennének ítélkezések. Minden lenne a férj, csak nem depressziós.
2013. szept. 18. 07:18
 22/33 anonim ***** válasza:
44%
Te hány éves vagy? Én is csak annyit tudok tanácsolni, hogy beszélj a szüleiddel mert ez így nem jó. Ha segítség kell, keressetek, ha beteg Te is elnézőbb leszel. Ha meg -esetleg- nem beteg (mert egyébként az előttem szóló nagy igazságot írt és az én anyukám is sokszor ennyit csinált/csinál, bár nekem könnyebb már, mert én vagyok 30 és a saját családomat terelgetem) akkor valahogy fel kell ráznotok! Kitartás addig is!
2013. szept. 18. 08:20
 23/33 A kérdező kommentje:
15 leszek. És azért is szar mert most kezdtem a gimit és kérdezgetnek hogy anyám mit dolgozik stb. Apam orvos ezzel kérkedhetek úgymond menőnek számít. Aztán csodálkoznak hogy anyám nem dolgozik vagy arra gondolnak annyi pénzünk van de akkor meg miért nem járok márks cuccokba meg apámnak mirt csak egy opelje van. Ezt már így kérdezték.na meg ha kiderülne hogy nem mos hajat meg ilyenek. Nem akarom hogy cikizzenek. Anyám olyan mint egy gyerek. Az elöbb felhivtam mondja meg alszik hagyjam.este is a törpjeit rakosgatta meg plüssökkel alszik meg apával. Beszél az állatkaival néha arra gondolok jobban szereti őket mint engem?!
2013. szept. 18. 10:41
 24/33 anonim ***** válasza:
0%

Ha apád végre férfiként kezdene viselkedni, az segítene!

Egy papucs, és amíg úgy viselkedik, addig anyád is ilyen lesz.

2013. szept. 18. 10:43
 25/33 anonim ***** válasza:
27%

Ahhoz képest, hogy 15 vagy, nem vagy a helyzet magaslatán, hogy finoman fogalmazzak.

Ha itt huszan írják, hogy depressziós, miért nem hiszed el??? A törpgyűjtés, a sorozatnézés, és a munkába járás nincs egy súlycsoportban, kérlek, ne vesd őket össze többet!

A helyzetet apádnak kéne megoldania, ő nem teszi, te is kérhetnél segítséget, de láthatóan nem hiszed el amit mondanak a válaszadók, akkor minek írtad ki a kérdést? És hiába is vágsz fel itt vele, bocs, de nem hiszem el, hogy apád orvos! Ha szemész lenne, akkor is látnia kéne, mi a helyzet, erre nem mentség, hogy nem pszichiáter.

Depressziós, nincs célja az életben, már egy vásárlással se tud foglalkozni, mert nem bírja rávenni magát az agymunkára! A törpökhöz nem kell gondolkodni, értsd már meg! Tök mindegy, hogy törpöket gyűjt-e, vagy plüssöket, ez mind csak menekülés a valódi problémák elől.

Neked nem az kéne, hogy legyen az első gondolatod 15 évesen, hogy nincsenek márkás ruháid anyád munkanélkülisége miatt, hanem hogy anyád BETEG! Nem fog meggyógyulni, ha nem kap szakszerű segítséget.

2013. szept. 18. 11:43
 26/33 A kérdező kommentje:
Mondtam apámnak amit írtatok hogy depressziós. Azt mondta nincs semmi baja és hadd pihenjen. És ő keres annyit hogy ne kelljen anyámnak dolgozni ezt mondja. És rám is kiabált hogy ő az orvos nem én. És hogy nekem fáj e hogy kényezteti anyámat. És hogy hogy beszélék anyámról meg anym gyönyörű és a haja is az.
2013. szept. 18. 12:42
 27/33 anonim ***** válasza:

"Anya! Nézd, mit adtak az xy borotvacsomag mellé: levendulás sampon! Tök jó lenne, ha tudnál vele, mert ez nekem túl lányos"

"Anya nézd! Most nyílt ez az új fodrász szalon és tudod .. nagyon csinos ott az egyik betanuló lány... Ha el akarsz menni, szívesen elkísérlek "

Szerintem is depressziós, de ha nem, akkor is valami újat kell vinnie az életébe, mert ez így eléggé zombis. De ez nem a te feladatod. Max annyit csinálhatsz, hogy ajánlgatsz neki valami talfolyamot vagy kreatív kört. De ha nem használ, akkor sincs semmi gond, mert ha elég érdekes vagy egymagadban, nem lesz szükség rá, hogy a szüleid foglalkozása adja meg a szemedben az értékedet.

Menj el délután kajakozni, futni, sétáltasd mások kutyáit pénzért, legyen három barátnőd (hétfő, kedd, szerda). Ne legyél sokat otthon. Lehet, hogy anyukád majd magára lel ha totál egyedül bámulja otthon a tv-t.

2013. szept. 18. 12:44
 28/33 A kérdező kommentje:
Én meg qmgy még mondtam neki hogy ha annyit kersnel nem opellel jarnal és ezen is kiakadt igy mar nem mondok semmi inkabb
2013. szept. 18. 12:45
 29/33 anonim ***** válasza:
Apád nem férfi! Ha az lenne, már elrángatta volna dokihoz, de ő helyette nyalja a seggét! Talán a nagy semmittevés miatt depressziós!
2013. szept. 18. 13:15
 30/33 Salx Narval ***** válasza:
62%
Mi a bajod az opelekkel?, jó kis kocsik azok.:D
2013. szept. 18. 15:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!