Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyiket válasszuk, ami jobb...

Melyiket válasszuk, ami jobb lenne a lányunk számára is?

Figyelt kérdés
A párommal rengeteget gondolkozunk hogy vennénk vagy egy autót vagy egy kertes családi házat.Most panelban lakunk,és utálom.De mindkettőnek meg van a jó oldala.Viszont a kettő együtt nem megy.Az autó ugye olyan szempontból hogy azért tudjuk a kislányt vinni érdekesebb helyekre,mert ahol mi lakunk,semmi nincs.A ház meg ugye,biztos a miénk lenne,ha mi öreg korunkra nem leszünk akkor a gyereké lesz.Teljesen tanácstalan vagyok.Vélemény?
2013. szept. 16. 20:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Kertes ház:)
2013. szept. 16. 21:12
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Kertes ház.
2013. szept. 16. 21:14
 13/17 Gyémántlány ***** válasza:
100%

Kertes ház! Arra nagyobb szüksége van a kislányotoknak! Gumimedencézés nyáron, szaladgálás a kertben, akár háziállat is... ezeket panelban mind nehezebb megvalósítani, és a gyerek általában nagyon fontosnak tartják az ilyen dolgokat!

Most, hogy a tömegközlekedéssel szinte bárhová el tudsz jutni, nem olyan fontos az autó! Meg ott van még a bicikli is, ami szintén jó buli! :))

2013. szept. 16. 21:41
 14/17 anonim ***** válasza:
Szerintem a ház. Az autó összejöhet pár éven belül, ha spóroltok, vagy valami kedvező hitelhez hozzájuttok (ugye most nem a devizára gondoltam...). Egy kert sokat jelent egy gyereknek, utazni pedig lehet tömegközlekedéssel, amíg nem jön össze az autó. Bár manapság azt tapasztalom, hogy a benzinnel olcsóbb jövök ki, mint amikor tömegközlekedtem. De akkor is a ház legyen az első.
2013. szept. 16. 22:23
 15/17 anonim ***** válasza:
Kertes ház.
2013. szept. 16. 23:29
 16/17 A kérdező kommentje:

Igen a ház mellett döntöttünk.Mi már laktunk kertes házba,de ki kellett adnunk másnak mert ott már elfajultak a dolgok,szóval nem akartam hogy akármi baj legyen.

Anyósom is kertesbe lakik.Direkt ki van alakítva a kertbe neki ilyen játszótér féle,szóval ha költöznénk akkor úgyis vinnénk azokat is.Tapasztaltam már hogy a lányom is sokkal jobban érzi magát a kertesben.Köszönöm a válaszokat.Sztem még a héten sikerül elintézni a házat. :)

2013. szept. 17. 08:43
 17/17 anonim ***** válasza:
Kertes ház. Később használt autó.
2013. szept. 17. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!