Melyik a jobb név a Szofi vagy a Veronika?
Figyelt kérdés
2013. szept. 13. 10:20
1/20 Kócos boszorkány válasza:
A Szofiról nekem a cigaretta jut eszembe, a Veronika egy fokkal jobb.
6/20 anonim válasza:
Szofi a macskám, Veronika a nővérem :D
7/20 anonim válasza:
Egyik sem tetszik, de ha választani kellene, akkor talán a Szofi, de a Veronika sem rossz.
8/20 anonim válasza:
kék szofi, barna szofi.... ciginév
A veronika nekem nem tetszik, de azért legalább nem jut eszembe róla, hogy rá kellene gyújtani
10/20 anonim válasza:
Nekem mind a kettő nagyon tetszik, nem tudnék dönteni :) A Szofi is nagyon aranyos lánynév, és a Veronika is. Nem érdekel a cigi, ennyi erővel senki nem lehetne Tomi (mosópor) vagy Gabi (öblítő) vagy Szilvia (papírtörlő) sem. Ez hidegen hagy. De választani nehezebb lenne a kettő közül. A rövid neveket jobban szeretem, gyorsabb írni hivatalos helyen, könnyebb megtanulni gyerekkorban, stb., ezért Szofi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!