Hol jobb élni két gyermekkel? Melyiket válasszuk? Kinek melyik jött be?
Én laktam panelba is, és családi házba is. Jelenleg a panelra esküszöm.
Nekem ne nőjön kint a fű :)
Nem vagyok az a nagy kertész, lehet lustának nevezni, de nekem nyűg volt, hogy munka után, a két kicsi és a háztartás mellett még a kinti feladatokat is el kellett végezni. Ott is rendet tartani, füvet nyírni /férjem csinálta/ de annyi a takarítani való utána, hogy így is kint kellett lennem vele végig. A sziklakert folyton gazosodik, stb.
Én a lakást jobbnak tartom.
Szerintem jobb a kertesház,de kinek mi.Mindkettőnek megvan a maga szépsége ,előnyei hátrányai,én személy szerint soha többet nem költöznék belvárosba,így,hogy látom a különbséget.
A gáz fűtés mit takar? egyedi szabályozású ,vagy távfűtés?Mert ,ha táv fűtés ,akkor benzin helyett a fűtésre kell annyit fizetni,hogy beledöglik az ember.
Meg szerintem a gyerekeknek is jobb a saját kert,persze attól még jó dolog a játszótér,de össze sem hasonlítható egy saját kis kerttel:) Meg ott tudsz friss zöldséget,gyümölcsöt termeszteni nyáron minimális erőfeszítéssel a családnak,ez anyagilag,és egészségügyileg,meg gasztronómiailag is megéri:)
Én a kertesre szavazok,nekem az jött be !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!