Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol jobb élni két gyermekkel?...

Hol jobb élni két gyermekkel? Melyiket válasszuk? Kinek melyik jött be?

Figyelt kérdés
Lakóház (gáz fűtes) belvárosban, ovi szemben, bolt,minden alattunk. Játszótér,zöld övezet,domb,emberek. Vagy kertesház kertváros, ovi 15 perc séta, bolt (1van) szintén,játszi 25 perc séta,csendes,saját udvar,kutya esetleg. Van autó de a benzin nagyon drága nekünk már. Gyes után ha vissza mentem dolgozni nem tudom melyik életformát szeretném jobban. Döntenem tavaszra kell.
2011. nov. 30. 12:06
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Amúgy a lakóház nem egyenlő a panellal, Budapest belvárosában alig van panel.
2011. nov. 30. 13:11
 22/29 A kérdező kommentje:
Debrecenben élünk. A kertes pedig Csapókerti részén van ahol kicsit falusibb az élet! Mindenkinek kszi. Lehet mégis marad a kertes!
2011. nov. 30. 13:19
 23/29 A kérdező kommentje:
De írhattok még!
2011. nov. 30. 13:44
 24/29 anonim ***** válasza:
72%
Ó, a Csapókert azért nem esik annyira félre, hogy bármiben is hátrányt szenvedjetek! :) Ha szimpatikus a kertes ház, ne tartson vissza a helyszín! Én Debrecen mellől járok be nap mint nap, ez már valóban macerásabb, de még így megoldható.
2011. nov. 30. 13:48
 25/29 anonim ***** válasza:
80%
Egyértelműen kertes ház. A ház körüli teendők szerintem elenyászőek, ha csak mondjuk be van füvesítve.
2011. nov. 30. 15:44
 26/29 anonim ***** válasza:

azért a kertváros nem vidék. attól függ mennyire van a város, ha előre gondolkodsz, és már egyedül fognak mászkálni a gyerekek suliba , később barátaiknál aludni, tinik lesznek, buliznak - melyik környéken engednéd őket szívesebben egyedül mászkálni, vagy hazamenni?

hol egyszerűbb kimenni eléjük a megállóba, meg ilyenek? milyen messze van a tömegközlekedés? szerintem ezek a szempontok is fontosak, mert a gyerekek nem maradnak örökké kicsik.

kertávros pl Budakeszi, 20perc alatt benn vagy a belvárosban. Tököl is kertváros, ismerőseim oda költöztek aztán most néznek a tinédzser gyerekkel, szegény nem tud sehová eljárni mindig érte kell menni mert kinnlaknak a fr.ncba. amikor kiköltöztek a gyerek még kisebb volt, nem gondolkodtak előre, hiszen a szülők kocsival jártak a belvárosba dolgozni és vitték a ygereket suliba meg haza.

2011. nov. 30. 16:40
 27/29 anonim ***** válasza:
69%

Kertes ház...

Amíg építkezünk, ideiglenesen egy kis lakásban kell laknom, elviselhetetlen, hogy semminek nincs helye, nem gitározhatok, amikor szeretnék, igazodnom kell a többi lakóhoz...

2011. nov. 30. 18:45
 28/29 anonim ***** válasza:
én a helyedben a családi házat választanám :)
2011. dec. 1. 12:31
 29/29 anonim ***** válasza:
Tudom nem mai kérdés de kertes :)14 évet laktam panelba tök hawaj volt addig amig kertesbe nem költöztünk:D
2013. szept. 16. 21:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!