Mit gondoltok az olyan kapcsolatokról ahol a párok nem csinálnak semmit közösen együtt?
Számomra ez érthetetlen és elképzelhetetlen. Valószínűleg nem tartanék fent egy ilyen kapcsolatot. Akkor inkább szingliként jobb élni a nagyvilágban.
Mi a férjemmel mindent együtt csinálunk. De szó szerint mindent (buli, kirándulás, családi programok, otthoni lazítás, wellnes, sport... stb.) Nagyon-nagyon ritka, hogy egymás nélkül mennénk el bárhova is.
Első vagyok! Csak egy rövid választ szántam először, ezért is irtam hogy ez nem kapcsolat.
Kaptam is egy gyors választ, amit nem is igazán értek. Hülyeség a mozi, kirándulás?
Évek óta nem voltam moziban, én sem igénylem. Kirándulni azért két-három havonta eljárok a párommal, ami nem túrázást jelent, hanem inkább beülünk a kocsiba, és megnézünk egy-egy országrészt, amit még nem láttunk.
Mind a kettőnknek vannak külön programjai is, mivel más a hobbink.
Nem vagyunk fiatalok, és csak 6 éve vagyunk együtt, de elképzelhetetlennek tartom azt, hogy ne csináljunk együtt semmit. Akkor élhetnék egyedül is, mert szerintem egy kapcsolat lényege az, hogy igénylem a másik társaságát, a közös programokat.
Azért érdekes, hogy kérdezőtől több reagálás nem érkezett.Kiváncsi lennék az ő kapcsolatára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!