Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok az olyan kapcsol...

Mit gondoltok az olyan kapcsolatokról ahol a párok nem csinálnak semmit közösen együtt?

Figyelt kérdés
2013. szept. 15. 07:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Az nem kapcsolat, hanem lakótársi viszony.
2013. szept. 15. 11:16
 12/16 anonim ***** válasza:
Nálunk ez van. Egyetlen dolog nincs, amit együtt tudnánk csinálni.:)))
2013. szept. 15. 12:08
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Én ezt nem igazán értem. Amikor találkoznak, akkor leülnek két külön sarokba, az egyik gépezik, a másik meg könyvet olvas? Mi pl. szoktunk együtt álmodozni, sétálgatni, főzni, beszélgetni, aludni, nem csak aludni... Igényeljük egymás társaságát, ezért vagyunk együtt. Nem vagyunk összenőve, szoktunk együtt is és külön is kirándulni, vagy a barátainkkal találkozni, stb... Vagy kifejezetten csak valami közös hobbira gondoltál? Nekünk egy van, a sütögetés. De azt nagyon szeretjük mindketten! :)
2013. szept. 15. 12:33
 14/16 Nádszálkisasszony ***** válasza:
100%
Azt gondolom, hogy unalmas lehet nekik. Ha egy pár nem csinál semmit közösen akkor nincsenek közös élmények, nincs közös beszédtéma és idővel a szenvedély is kihuny. Sajnálom őket..
2013. szept. 15. 21:48
 15/16 anonim ***** válasza:
90%

Számomra ez érthetetlen és elképzelhetetlen. Valószínűleg nem tartanék fent egy ilyen kapcsolatot. Akkor inkább szingliként jobb élni a nagyvilágban.

Mi a férjemmel mindent együtt csinálunk. De szó szerint mindent (buli, kirándulás, családi programok, otthoni lazítás, wellnes, sport... stb.) Nagyon-nagyon ritka, hogy egymás nélkül mennénk el bárhova is.

2013. szept. 16. 13:10
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok! Csak egy rövid választ szántam először, ezért is irtam hogy ez nem kapcsolat.

Kaptam is egy gyors választ, amit nem is igazán értek. Hülyeség a mozi, kirándulás?

Évek óta nem voltam moziban, én sem igénylem. Kirándulni azért két-három havonta eljárok a párommal, ami nem túrázást jelent, hanem inkább beülünk a kocsiba, és megnézünk egy-egy országrészt, amit még nem láttunk.

Mind a kettőnknek vannak külön programjai is, mivel más a hobbink.

Nem vagyunk fiatalok, és csak 6 éve vagyunk együtt, de elképzelhetetlennek tartom azt, hogy ne csináljunk együtt semmit. Akkor élhetnék egyedül is, mert szerintem egy kapcsolat lényege az, hogy igénylem a másik társaságát, a közös programokat.

Azért érdekes, hogy kérdezőtől több reagálás nem érkezett.Kiváncsi lennék az ő kapcsolatára.

2013. szept. 18. 08:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!