Csajok, szellentetek a párotok előtt hangosan?
Figyelt kérdés
2009. nov. 4. 06:08
1/26 anonim válasza:
Nem, kiizzadjuk!
Szerintem biztos igen, egy idő után legalábbis, nyilván nem az első hónapokban! Lehetőleg ne ezzel kezd a randit.
2/26 anonim válasza:
ahogy Shrek mondta: jobb kint, mint bent =)
4/26 anonim válasza:
simán...:) nehogy már gondot okozzon ez 7 év után...
5/26 A kérdező kommentje:
Királyság!:)
2009. nov. 4. 08:01
6/26 anonim válasza:
Én így 5 év után már el-elengedem, de inkább csendben. A férjem ugyanis "titkolja", hogy ő ilyet csinálna, olyan, mintha szégyellné, és bár tudom, hogy csinálja, de ha ennyire zavarja a sajátja, akkor nem rendezek égiháborút. :)
7/26 anonim válasza:
Szerintem ha valaki kicsit is kulturált, akkr mások elött nem engedi el magát, ha valakinek meg tetszeni akar, akkor végképp nem, igen nagy bunk´ságnak tartom (22 éve házasságban)
8/26 anonim válasza:
Simán.Ez is hozzátartozik az emberhez!
10/26 anonim válasza:
Én mióta babát várok,mivel olyan szélgörcseim vannak,örülök ha kijön :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!