Jó név az, hogy Erika?
Figyelt kérdés
2013. szept. 13. 10:55
1/12 anonim válasza:
Az általam ismert összes Erika egy tragédia, én utálom ezt a nevet.
5/12 anonim válasza:
Az en Erika ismeroseim mind joravalo, rendes nok. Nekem azert is tetszik, mert rovid es nincs benne ekezetes betu... :)
6/12 anonim válasza:
Alapvetően nem toplistás nálam a név, de mivel az egyik legkedvesebb barátnőmet így hívják, csupa szív és szeretet jut eszembe erről a névről :)
7/12 anonim válasza:
Igen, anyukámat így hívják ! :) A férfi változata is tetszetős, ha esetleg mégse lánynak alakulna a végén:D
Az egyetlen hátránya, hogy iskolakezdésre esik a névnapja minden Erikának. Hát igen, üröm az örömben.
8/12 anonim válasza:
Én az elsővel értek egyet. Akiket ismerek egy sem tisztességes. Ezért a névről sem jut eszembe más :)
9/12 anonim válasza:
Én két Erikát ismerek.Kedvessek aranyossak.Nagyon tetszik ez a név
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!