Mit szoltok a Kinga, Erika nevekről? Melyik tetszik jobban/ esetleg nem tetszik? És miért?
Az a lényeg, hogy neked tetszenek! (már ha gyereknek lesz( Nekem egyik sem tetszik kifejezetten, de egyikkel sincs baj.
Talán a Kinga egy fokkal jobb, nekem az Erika kicsit durvább hangzású.
Erika kicsit jobb..a Kinga nem tetszik egyáltalán.
Különösebben egyik sem favorit.
Egyik sem, de buta előítélet miatt: minden Kinga és Erika nevű ismerősöm idegesítő, nagyszájú k...va volt...
Ha megpróbálok ettől elvonatkoztatni, akkor a Kinga jobb.
Tetszik a Kinga. Pont egy ilyen ember jut róla eszembe : A Kinga név felelõsségteljes, független személyiség kialakulását támogatja, aki szeret egyedül, a saját elképzelései szerint dolgozni, mert ötletei kiforrottak és pontosak. Nem szívesen fordít idõt és energiát mások meggyõzésére. Az esze gyorsan vág, és csak jól elvégzett munkát szeret kiadni a kezei közül. Mivel nagyon igényes, sokszor inkább maga végzi el azokat a munkákat is, amiket esetleg másokra bízhatna. Mindezt azért teszi, mert tart attól, hogy ha nem maga végzi el az adott feladatot, az a minõség rovására mehet. A név egyenes jellem kialakulását támogatja.
Az Erika sem rossz.. annyira. Bár nekem nem tetszik.
Mi értelme ennek? Az emberek úgyis meglévő, ilyen nevekkel rendelkező ismerőseikhez viszonyítanak, automatikusan rájuk asszociálnak. Nem tudjuk, miért kérdezed. Ha születendő babának szeretnéd adni valamelyiket, nem ismerjük a vezetéknevet, így eleve fölösleges a kérdés. Ha erről van szó, jobban tudnánk segíteni, ha a vezetéknevet is megmondanád.
De hogy a kérdésedre is válaszoljak: mindkettő név tetszik, de a mérleg nyelve az Erika felé billen, mert engem is így hívnak... :-P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!