Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha 18 éves korom után nem...

Ha 18 éves korom után nem tervezem tartani a kapcsolatot a szüleimmel, és ők se akarnak eltartani, de még középiskolás leszek, akkor hol lakhatok, valamint miből élhetek?

Figyelt kérdés
Dolgozni nem fogok birni, mert mint említettem suliba járok. Barátaim nincsenek akik befogadnának és idegenekhez költözni egyébként se hálás dolog. Valaki volt már ilyen helyzetben? Mi a teendő ilyenkor?(az öngyilkosságon kívül)

2013. szept. 12. 11:54
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
De van. És a lányát.
2013. szept. 12. 13:42
 12/19 anonim ***** válasza:
64%
Le tudnál írni egy ilyen ordítozást? Milyen párbeszédek előzik meg, milyen cselekedetek, a részedről is, és aztán ő erre mit reagál stb. Szeretnék képben lenni, de eléggé egyoldalú így a történet.
2013. szept. 12. 14:37
 13/19 zabmester ***** válasza:
66%
Ha jól veszem ki a leírásból, most sem velük laksz. Most miből élsz? Mi fog változni 18 éves korod után?
2013. szept. 12. 15:12
 14/19 A kérdező kommentje:
Rokonaiknál élek akik szintén ellenségesek és eléggé furcsa emberek. Abból élek amit apám küld gyerektartási pénzt. De van hogy anyám elveszi és ad ha kell valami. Azonkivül ha pl. mentem orvoshoz azt anyám fizette
2013. szept. 12. 19:27
 15/19 anonim ***** válasza:
Miért pontozott le egy barom mindenkit, aki amúgy tök hasznos tanácsokat adott? :o
2013. szept. 12. 20:13
 16/19 zabmester ***** válasza:

Apukádtól fogod kapni a gyerektartást 18 éves korod után is, amíg tart a középiskola. Viszont tenni kellene valamit, hogy anyukád ne tudja elvenni, ha egyszer nem is vele élsz, nem is tart el.

Emellett én is a kollégiumot javasolnám, meg persze a diákmunkát.

2013. szept. 13. 08:21
 17/19 anonim ***** válasza:
hát lehet hogy túl durva, de én tennék a próbát, és jelenteném (ok nélküli) gyerekbántalmazás miatt, és hogy képtelen a gyereknevelésre vagy nem tudom
2013. szept. 15. 15:57
 18/19 anonim ***** válasza:
Nekem ez olyan hallucinációnak tűnik, hogy anyád éjjel a bezárt házban az ágyad mellett áll, hát ha ordítani fog, MIÉRT engeditek be?
2020. jún. 24. 17:11
 19/19 anonim ***** válasza:
Jól látom, hogy ha 18 éves korod után nappali helyett estin vagy levelezőn kéne befejezned a középiskolát, és ehhez dolgoznod kellene, inkább öngyilkos lennél? Neked orvosra van szükséged akkor.
2020. jún. 24. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!