Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjem hogyan éli meg, hogy...

A férjem hogyan éli meg, hogy nem a saját kisbabáját várja?

Figyelt kérdés
Nem lehetett gyermekünk 15 évig.Most én terhes vagyok egy másik férfitől,de a férjemmel várom a babát.Véletlenül lett így,én elakartam válni,őszinte voltam vele,nem kényszeríteném semmire most sem.Azt mondja elfogadja a picit,és várja is,de bennem ott van a kétség.....Vajon,mennyire fogja szeretni a kicsit?
2009. nov. 3. 15:07
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
58%
00.02!egy félrelépés miatt nem csapodár.Hibázott,megbánta.Nem szeretne újra hibát véteni-a kislány érdekében sem.Az őszintesége pedig bort érdemelne az én asztalomnál!
2010. szept. 27. 00:14
 42/53 anonim ***** válasza:
39%
Azzal, hogy őszinte voltál, nem mentesíted magad a megcsalás ténye alól. Ilyen emberrel egy percig sem élnék tovább, még akkor sem, ha már jó néhány évet eltöltöttünk házasságban. Ha megcsaltad, nem szereted, másra vágysz. Ha Ő megcsalt, nem szeret. Egy kapcsolatban rendkívül fontos a hűség, a lojalitás, a szerelem. Miről beszélünk? Itt már egyik se volt meg!!! Sajnálom, de én elítélem a félrelépő embereket. Zárja le előbb a kapcsolatot, majd kezdjen másikba. De így etikátlan.
2010. szept. 27. 02:20
 43/53 anonim ***** válasza:
71%

Igen, megértelek.

Kedves válaszolók. Nem az a kérdés hogy mennyire etikátlan megcsalni a másikat, hanem az a lényeg, hogy itt mindketten megbocsátották a másiknak amiket elmeséltek, és újra kezdték, ha lehet így mondani. Ezek szerint a férjnek mégsem sikerült.

Sajnos nagyon úgy tűnik, hogy a férjedet jobb ha elfelejted. Rendkívül kétszínű dolog amit művelt. Ha elfogadta a gyereket, akkor semmilyen körülmények között nem lett volna szabad felhasználnia ellened. Ő ezt megszegte, és ebben a dologban elárult téged. Koncentrálj a gyerek apjára. Ha jól értem szerelmes voltál bele, tehát biztos hogy ez még feléledhet. Ha nincs különösebb ellenszenved irányában, akkor hagyd, hogy történjenek a dolgok. Nem csak azért mert ő az apja a gyereknek, hanem mert ezek szerint nagyon kitartó.

Őszintén drukkolok, hogy jól alakuljanak a dolgok :)

32/N

2010. szept. 27. 08:48
 44/53 anonim ***** válasza:
59%
becsülöm az őszinteséged!
2010. szept. 27. 09:53
 45/53 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat mindenkinek.A környezetem teljesen mellettem áll,mert nem hazudtam senkinek.Persze amikor kiderült,hogy megcsaltam a férjem mindenki elítélt,még én magamat is,nagyon.De aztán kiderült,hogy a férjemmel a kapcsolatunkban ok okozatot követett.....Sajnos.A férjemmel a viszonyunk a mai napig normális...
2010. szept. 27. 10:05
 46/53 anonim ***** válasza:
én a férjem gyerekét vártam és mégse fogadta el, nem volt rá érett.....sosem számíthattam rá....ezen az alapon miért lenne bármi annyira egyszerű? saját gyerek=ok, másé=nem....szerintem lehettek boldogok, csak a biológiai apa ne zavarjon be!
2010. szept. 27. 13:45
 47/53 anonim ***** válasza:

elkezdtem olvasni az elejéről (a dátum fel se tünt)!

gondoltam de jó hogy a férjed ilyen rendes ember és eltudja fogadni a helyzetet!még könnyeket is csaltál a szemembe.

de mikor tovább olvastam először nem értetettem mi van,és akkor néztem a dátumot.

hát őszintén nem lennék a helyedbe!most már sírok is mert ez annyira borzalmas helyzet!egyetlen gyönyörűség van az egészbe és attól nem kell szebb a világon!

igen,ő a KICSI LÁNYOD!!!!!

a férjeddel ne próbáld meg újra,akármennyire is szereted mert ez időről időre újra előjönne.

a kislány apukájával lehet érdemes lenne megpróbálnod hisz az elején azt írtad hogy szerelmes voltál belé.szerintem egy próbát megér,a babának is az volna a legjobb ha az a igazi apukája nevelné!

hát sok sikert az életben és kívánom neked hogy légy boldog!

nekem is van egy 20 hónapos kislányom.és hála az égnek nekem van egy szerető férjem is.

kívánom hogy találd meg azt a férfit aki megérdemel!

24N

2010. szept. 27. 16:47
 48/53 anonim ***** válasza:
tisztességes nő vagy, hogy elmondtad a baba igazi apjának a dolgot. :) a férjed meg nem az, és nem is lett volna jó apja a kislánynak, ha eltitkolta volna előle az igazságot. elismerésem neked, ritka az ilyen nő.
2010. szept. 27. 19:53
 49/53 anonim ***** válasza:

Száraz okoskodásom következik.

Az őszinteség van, hogy inkább gyengeség, mint erény.

Lehetett volna egy választásod: vagy eltitkolod az igazi apa elől a tényt, és bízol a férjedben, vagy elmondod az igazat, és elválsz. Ezt az egészet őszintén, igazi apa-látogatásokkal csak egy szent ember tudta volna végigcsinálni melletted.

A szerelemgyereked iránti felelősségvállalás (aminek a félrelépésedkor kellett volna felderengenie előtted, mint bárkinek) szerintem nagyjából a két említett lehetőségre szűkült a leírt tényezők figyelembevételével. De inkább a másodikra, mert azzal, hogy mindenki tudott a dologról, így később a lányod előtt nem védhedted volna az első verziót.

Hogy lesz majd a későbbiekben a lányoddal? Mit mondasz neki, ha felnő? Lehet, hogy valaki a tudtod nélkül felvilágosítja a történetről, így szerintem fel kell készülnöd rá, hogy ebbe neked kell beavatnod.

Amúgy gratulálok hozzá, és szeresd őt nagyon, ha már életre hívtad! :)

2010. szept. 27. 21:15
 50/53 A kérdező kommentje:

Igazad van utolsó válaszadó.Nagyon,nagyon sokat töprengtem azon,hogy mi lenne helyes,leginkább a kislányom érdekében.Megbeszéltük a férjemmel,hogy az apa látogatja néha a gyereket,és ő megjátszotta,hogy megért engem,mint anyát...Egy este váratlanul megjelentem a munkahelyén és egy idegen nővel volt,aki előtt megkérdezte gúnyosan,hogy mondjam meg,hogy kié a gyerekem...Persze aznap este már nem jött haza és az elkövetkező három hétben 3nőt vitt haza az anyósomékhoz..Most pedig már szeretne velünk lenni újra.Nagyon hiányzik még nekem,mert álom világban éltem évekig,de a lányom nem engedem,hogy bárki megbántsa mégegyszer...Életem legboldogabb és legfájdalmasabb időszaka van mögöttem és még szerintem előttem is.

Köszönöm a válaszokat.Mindenkinek sok boldogságot kívánok.

2010. szept. 27. 21:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!