Miért remegek, könnyezek, és leszek egyszerre rossz és jó kedvű, ha romantikus vagy érzékeny dolgot látok?
Dehogy vagy társfüggő, csak divatos ezt manapság mindenkire rásütni, aki érzékenyebb az átlagnál :) Én is szerető szülők nélkül nőttem fel, tudom, milyen az :( Normális, hogy fokozottan vágysz törődésre, hiszen azt sosem kaptad meg, márpedig kicsiként ez létfontosságú (lenne).
Valószínű, hogy mindig ilyen érzékeny leszel majd, de ha találsz egy megfelelő partnert (lehetséges, de szerencsén múlik), akkor enyhülni fog azért. Kitartást!!!
Tud másról is beszélni, csak erről szeret beszélni. Amúgy meg én kérdeztem tőle a lányról.
Kérdező, én egyetlen volt pasimat blokkolom, de ő szociopata volt, a mai napig arról ábrándozik, hogy ő és én forever - ami még szép is lenne, ha közben nem tudtam volna meg, hogy még legalább 8-10 lánynak nyomatja ugyanezt a szöveget párhuzamosan. Az, hogy blokkol téged az a lányt is minősítheti, de téged is, ezt nem tudom eldönteni. De elég nehéz lenne visszaszerezni már ezt a lányt, vagy legalábbis nem most lesz ez. Gondolj arra, hogy ha nektek együtt kell lennetek, akkor úgyis úgy fog alakulni az életed, hogy összekerültök - ha így kell lennie. Ne nevess ki, ez a gondolat engem nagyon sokszor átsegített szakításokon. Gondolj bele, ha mondjuk te még jó pár évig ábrándozol róla, egy idő után lehet, hogy megunod, hogy csak ábrándozol, összeszeded magad és felkeresed valahogy. Aztán lehet, hogy ez mondjuk 5-10 év múlva lesz, ő is más lesz, te is, az is lehet, hogy újra megtetszetek egymásnak és összejöttök. Erre mondom azt, hogy ha ti összetartoztok, akkor úgyis úgy fognak alakulni a dolgaitok, hogy keresztezitek egymás útját. Ha ezt el tudnád képzelni szerintem megnyugodnál egy kicsit és tovább tudnál lépni. Amíg a múltat siratod, addig senkit nem fogsz észrevenni aki sokkal jobban szerethetne nála. És egy jó tanács, percre pontosan ne tartsd számon a kapcsolatotokat, mert ijesztő. Azt mutatja, hogy annyira nincs kapcsolatod, hogy annak az egynek minden másodperce hatalmas kincs számodra. Szedd össze magad, ha rossz otthon, akkor keress kiutat. Esetleg szerezz egy kutyust, azzal lehetne sétálni, rengeteg szeretetet kaphatnál tőle a tiédért cserébe és séta közben akár lányok is odamehetnek hozzád a kutya miatt :)
Hát, akkor kedves Kérdező ne keseregj hanem keress munkát és csinálj valamilyen tanfolyamot ami érdekel és leköt! Jó ötlet amit az elöző írt, hogy szerezz be menhelyről egy kutyust! Annyi szeretetet tud adni, hogy az valami hihetetlen ^^ Járj önkénteskedni, esetleg egy tánctanfolyamra ahol emberekkel találkozhatsz és az önbizalmadnak is jót tesz.
Mellékesen: ha pesti vagy, a Noé állatotthonban lehetőség van nemcsak az örökbefogadásra, hanem a kutyasétáltatásra is.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!