Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért remegek, könnyezek, és...

Miért remegek, könnyezek, és leszek egyszerre rossz és jó kedvű, ha romantikus vagy érzékeny dolgot látok?

Figyelt kérdés
21 éves srác vagyok, mindig hogy ha látok eljegyzési videót, vagy hogy ha mások karácsonyi ajándékot kapnak, vagy születésnapit, esetleg meglepik egymást az emberek a szeretteikkel, azokon nagyon erős sírógörcs szokott rám jönni, és nem pont magamtól remegek, inkább úgy remegek hogy elkezdem a kezemet rángatni remegtetni, mert jó érzés. Olyan, mint ha feszültséget adnék le. Volt olyan is, hogy ez nem volt elég, ezért oda feküdtem az ágyamba és egy nagy párnát átöleltem, oldalt fekve magzati pózban... Aggódom magam miatt, mert mióta vége lett a kapcsolatomnak nagyon érzékeny lettem, pedig előtte is az voltam. Tételesen azért elmondom, hogy a családom utál, nem számíthatok rájuk, a szerelmem elhagyott lassan 1 éve, ő volt a mindenem és az ő családja, igaz barátom nincsen, és haszontalannak érzem magamat. Nagyon boldoggá tesz ha ilyen videókat látok az interneten, de ember vagyok, őszintén elmondom : irigy vagyok, hogy másokat így szeretnek... Pedig én is szeretnék szeretni, de nincs kit. Nincs most munkám, csak ülök itthon, és várom hogy történjen valami. 21 éves létemre a családom annyira szigorú, hogy szinte sehova sem mozdulhatok ki, ezért be vagyok tokozódva itthonra... Teljesen férfias vagyok, nem vagyok meleges, csak gyengéd belsőm van... Emellett már lassan 1 éve rá se tudok nézni más lányra! Remélem érkeznek értelmes válaszok, köszönöm...

2013. szept. 10. 14:33
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Sürgősen keress fel orvost. Neked nem a volt barátnőd hiányzik, hanem társfüggőséged van.
2013. szept. 10. 14:58
 12/20 A kérdező kommentje:
Hidd el hogy ő hiányzik... És nem mondanám magamat betegesen társfüggőnek :)
2013. szept. 10. 15:20
 13/20 anonim ***** válasza:

Dehogy vagy társfüggő, csak divatos ezt manapság mindenkire rásütni, aki érzékenyebb az átlagnál :) Én is szerető szülők nélkül nőttem fel, tudom, milyen az :( Normális, hogy fokozottan vágysz törődésre, hiszen azt sosem kaptad meg, márpedig kicsiként ez létfontosságú (lenne).

Valószínű, hogy mindig ilyen érzékeny leszel majd, de ha találsz egy megfelelő partnert (lehetséges, de szerencsén múlik), akkor enyhülni fog azért. Kitartást!!!

2013. szept. 10. 15:49
 14/20 anonim ***** válasza:
64%
Az, hogy valaki átmentileg nem él párkapcsolatban, és képtelen normális, boldog életet élni egyedül, igencsak súrolja a függőséget. Egyszerűen a másikra akaszkodva tud csak egész ember lenni.
2013. szept. 10. 16:11
 15/20 A kérdező kommentje:
Sosem akaszkodtam senkire azért mert élveztem ha szeretnek és törődnek velem :) kölcsönös volt.
2013. szept. 10. 16:15
 16/20 anonim ***** válasza:
Kérdező, annak a kapcsolatnak miért lett vége és meddig tartott? Azért kérdezem, mert nagyon nem mindegy, hogy milyen kapcsolat után epekedsz és sírsz vissza. Ha már végleg vége és régen van már barátja a lánynak, akkor csak idiótának tűnsz, aki nem fogja fel, hogy vége. Nem akarlak bántani, ne érts félre, ezért kérdezem, hogy mit tudott az a kapcsolat, hogy azóta ennyire nem jó senki sem. Meg mi az, hogy nem mehetsz sehova sem? Miből élsz, eszed az otthoni ételt és ennyi? Valamit próbálj kitalálni és gyorsan keresni valami munkát, nehogy egy érzelgős remete legyen belőled. Szerintem amúgy az idegeid kicsit kivannak a mostani helyzetedtől, ezért lehetsz ilyen érzékeny. Viszont az nem segít semmit sem rajtad, hogy az egekig magasztalod a volt barátnőd és másnak esélyt se akarsz adni.
2013. szept. 10. 17:00
 17/20 A kérdező kommentje:
Leírhatatlan, egyszerűen tökéletes volt. Kívül belül, mindenével együtt. Iszonyatosan jól megvoltunk, sok nevetés, sok komolyság, együtt töltött idő, szex, meglepik ide oda, és még sorolhatnám... 1 év 17 nap 11 óra 34 percig tartott a kapcsolat! Tökéletes volt. Sokat veszekedtünk butaságokon, ezért elhagyott... Azóta nem beszélünk, facebookon letiltott, stb stb... Szóval nem tudok róla semmit.
2013. szept. 10. 20:09
 18/20 anonim ***** válasza:
Mondom én, másról sem tudsz beszélni.. Szedd össze magad, és legyél TE, ne pedig csak Ő és TI. Ennyi a titka..
2013. szept. 10. 20:40
 19/20 anonim ***** válasza:

Tud másról is beszélni, csak erről szeret beszélni. Amúgy meg én kérdeztem tőle a lányról.

Kérdező, én egyetlen volt pasimat blokkolom, de ő szociopata volt, a mai napig arról ábrándozik, hogy ő és én forever - ami még szép is lenne, ha közben nem tudtam volna meg, hogy még legalább 8-10 lánynak nyomatja ugyanezt a szöveget párhuzamosan. Az, hogy blokkol téged az a lányt is minősítheti, de téged is, ezt nem tudom eldönteni. De elég nehéz lenne visszaszerezni már ezt a lányt, vagy legalábbis nem most lesz ez. Gondolj arra, hogy ha nektek együtt kell lennetek, akkor úgyis úgy fog alakulni az életed, hogy összekerültök - ha így kell lennie. Ne nevess ki, ez a gondolat engem nagyon sokszor átsegített szakításokon. Gondolj bele, ha mondjuk te még jó pár évig ábrándozol róla, egy idő után lehet, hogy megunod, hogy csak ábrándozol, összeszeded magad és felkeresed valahogy. Aztán lehet, hogy ez mondjuk 5-10 év múlva lesz, ő is más lesz, te is, az is lehet, hogy újra megtetszetek egymásnak és összejöttök. Erre mondom azt, hogy ha ti összetartoztok, akkor úgyis úgy fognak alakulni a dolgaitok, hogy keresztezitek egymás útját. Ha ezt el tudnád képzelni szerintem megnyugodnál egy kicsit és tovább tudnál lépni. Amíg a múltat siratod, addig senkit nem fogsz észrevenni aki sokkal jobban szerethetne nála. És egy jó tanács, percre pontosan ne tartsd számon a kapcsolatotokat, mert ijesztő. Azt mutatja, hogy annyira nincs kapcsolatod, hogy annak az egynek minden másodperce hatalmas kincs számodra. Szedd össze magad, ha rossz otthon, akkor keress kiutat. Esetleg szerezz egy kutyust, azzal lehetne sétálni, rengeteg szeretetet kaphatnál tőle a tiédért cserébe és séta közben akár lányok is odamehetnek hozzád a kutya miatt :)

2013. szept. 11. 12:10
 20/20 Nádszálkisasszony ***** válasza:

Hát, akkor kedves Kérdező ne keseregj hanem keress munkát és csinálj valamilyen tanfolyamot ami érdekel és leköt! Jó ötlet amit az elöző írt, hogy szerezz be menhelyről egy kutyust! Annyi szeretetet tud adni, hogy az valami hihetetlen ^^ Járj önkénteskedni, esetleg egy tánctanfolyamra ahol emberekkel találkozhatsz és az önbizalmadnak is jót tesz.

Mellékesen: ha pesti vagy, a Noé állatotthonban lehetőség van nemcsak az örökbefogadásra, hanem a kutyasétáltatásra is.:)

2013. szept. 11. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!