Adnátok tanácsot? Nagyon el vagyok keseredve, mit tennétek a helyemben?
Párommal 4 éve vagyok együtt. A kapcsolatunk kiegyensúlyozott, nagyon jól megvagyunk. KIVÉVE! Időnként rajta kapom, hogy nem mond igazat.
A legutóbbi eléggé kiverte a biztosítékot. Sajnos 1 hete nem tudtunk találkozni. Este hívtam, de nem vette fel. Másnap mondta, hogy elaludt és nem hallotta, hogy hívom. Közben meg kiderült, hogy direkt nem vette fel és bulizni volt az egyik szórakozóhelyen. Másnap este mikor találkoztunk azt mondta azért olyan nyomott, mert aludt délután. Persze tudtam jól, hogy csak másnapos. Nem mondtam neki, hogy tudom merre járt éjszaka, nem tudom mit reagáljak. Nem gyerekről beszélünk hanem egy 30 éves férfiról...Egyébként minden tökéletes a kapcsolatunkba, nem értem miért kell hazudoznia. Tudja jól, hogy mindennél jobban utálom a hazugságot...Lehet tervezni ilyen férfival? Elfogadható, ha néha hazudik?
Szerintem nem fogadható el ha hazudik. Ennek három oka lehet. Az egyik, hogy titkol valamit (pl. szándékosan hozta össze így, hogy csajozhasson), bár ezt tartom a legkevésbé valószínűnek, a másik, hogy ő ezt csak egy apróságnak éli meg, és nem is gondolja, hogy neked ez fáj, a harmadik meg, hogy azért nem mondta el, mert tudta, hogy nagy ügyet csinálnál belőle, és el akarta kerülni a vitát.
Bármelyik is, szerintem hozd fel a témát neki, beszéljétek meg. Biztosítsd őt arról, hogy nyugodtan elmondhatja ha időnként nélküled akar lazítani (ha ez neked is oké), bármit elmondhat, csak ne hazudjon. Értesd meg vele, hogy ha van valami amit utálsz, akkor az az, ha hazudik. Lehet, hogy ezt tudja, de nem is gondolja, hogy tényleg mekkorát árt ezzel.
Amúgy szerintem lehet tervezni vele, csak tisztázzátok a dolgokat. Nyilván ha ez nem változna a jövőben akkor más a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!