Titeket zavar ha a párotok nagyokat büfizik?
Fejlettebb keleti kultúrákban, kimondottan elvárják a vendéglátók az ilyesmit, hogy lássák elégedett vagy. Ott az élet velejárójának tartják, nem vesznek tudomást ezekről a dolgokról.
A dolog másik oldala, hogy sokan mindenféle tablettákat szednek, hogy tudjanak egy egészségeset büfizni vagy ne adj' Isten pukizni. Felesleges pénzkidobás. Akik meg nem teszik, csak szenvednek, mert sokukban olyan erős a gátlás, hogy még akkor sem sikerül nekik mindig, ha egyedül vannak.
Az nem zavar, ha előttem teszi a párom, én is megteszem előtte, ha úgy esik jól. Ha neki baráti társaságban nem ciki, akkor csinálja ott is, az én barátnőim között azért inkább kulturálja magát kicsit.
Ugyanígy, én nem böfögök az étkezések után az ő családja előtt, én is elvárom, hogy ő se böfögje tele az asztalt nálunk. Finoman is el lehet intézni ezt, ha nagyon muszáj, nem kell "teleordítani" a szembeülő képét.
Ugyanígy utcán, vagy idegen társaságban is tudja kontrollálni magát. Ha ez megvan, akkor felőlem ha kettesben vagyunk, vagy az ő családjában, annyit böfög, amennyit akar.
Garfield szerint a büfögés:
Szolíd hangjelzés, hogy teli a tank :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!