Mit tegyek a Parom testileg es fizikailag is bánt?
2honapja gyereket szültem neki amit megbantam, nem a gyereket bantam meg hanem azt hogy ilyen emberkenek szültem gyereket
Ma durvan összekaptunk megis ütöt kék lila a kezem, allandoan zavargat hogy ezaz ő haza takarodjak stb.. En elis mennèk de gyerekkl hová? Anyuékhoz nem mehetek mert ott is kisebb nagyob vitak vannaK! azzal fenyeget ha elmerek menni elveszi agyereket?! Mit tegyek? Hova tudnek menni?
"Elbasztam igen az eletem."
A te életed szerintem senkit sem érdekel, megérdemled, magadnak csináltad. Viszont szégyellhetnéd magad alaposan, hogy csak magadat sajnálod, mikor egy szerencsétlen kisbaba életét is tönkreteszed a hülyeségeddel, de erre nem is gondolsz.
Hiába ír bárki bármit, a helyzet nem fog változni.
Hogyha 3-mal több IQ-d lenne, már visszaköltöztél volna oda ahol ezelőtt laktál. Akkor is, ha ott is problémák vannak. A gyereked miatt el kell dobnod a büszkeséged, és kibékülni a szüleiddel, ők talán segítenek.
Jókor válaszolsz neki, nem baj, hogy lassan 4 éves a kérdés?
Mostanra két opció van:
1) Továbbra is az agresszív állat párjával, csak azóta még szült 1-2 gyereket
2) Elhagyta, és új életet kezdett
Én az 1-es verziót tartom az esélyesebbnek, de kíváncsian várom a kérdező cáfolatát, ha esetleg épp idetéved. Örülnék a pozitív végkifejletnek, de a munkámból adódóan látom, hogy az 1-es opció az örök befutó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!