Mit tegyek ha elviselhetetlen és gonosz a sógornőm?
Mit csinálj? Semmit
Te irigy vagy arra hogy a sógornőd kap Te meg nem
Nem vágom. A párod szülei megígérték a pénzt nektek és mégsem adták oda?
Te is irigynek tűnsz kicsit :)
a szölőkkel szemben nem lehetnek elvárásaid.
Ha adnak annak örülni kell, ha nem adnak akkor se lehetsz mérges
Félreértettetek.
Tojok arra, hogy adnak e a szülők vagy sem.
Lehet az anyagi oldalát írtam csak le.
Csak szörnyű látni, hogy a férjem lassan belerokkan a csalódásokba.
A sogórnőd egy görény, de te meg irigy vagy.
A szülők oda adnak és annyit mennyit akarnak. És ha nem neked és a fiának szánja mégsem a pénzt, hanem neki, mert ő egyedül álló, akkor csendben el kell fogadni.
Gondolom párod kapott mást szülinapjára. Amit kapott volna az kettőtök ajándéka lett volna, nem csak az övé.
Gondolom szülők így döntöttek. ugyanis bármennyire is kedvelnek, lehet ők is valóban úgy voltak, hogy te a menyük vagy, tiéd is a kocsi, nem csak a fiúké, és ketten lehet tényleg könnyebben fizetitek majd.
De mondom, gondolom párod kapott mást. És nem az értéket kell nézni.
Értesd meg a férjeddel hogy ezeket nem csalódásként kell megélnie.Felnőtt férfi, gondolkodjon is úgy!
Az ajándék, a segítés nem kötelező.
MOndjuk azokat az szülőket sem értem (az én szüleim is sajnos ilyenek), akik nem egyenlő mértékben támogatják a gyerekeiket. Mi a f*sznak nekik több gyerek akkor? Nálunk is sajnos én voltam/vagyok az abszolút mellőzött.
Én megértem a párod, hogy bántja, te tudsz segíteni azon, hogy túltegye magát.
Nem értek egyet az előttem szólókkal, mert én is sokáig hasonló cipőben jártam. Hiába próbáltam kedves lenni, barátkozni /évekig!/, az a perszóna csak játszotta az agyát a semmire, és állandóan belém kötött. Szintén kijátszotta a szüleit, mindent megvetetett velük amihez éppen csak kedve volt, a szülők meg csak fizettek mint a katonatiszt, mert el voltak tőle ájulva...
Megjegyzem azóta jól pofára esett, se normális munkája, se pénze, most már férje se, csak egy "kolonc" a nyakán, mert a nagy reményekkel ellentétben karrier helyett nekiállt gyereket szülni. És ugye a szülőknek is véges lett a keret előbb-utóbb... engem meg az egekbe magasztal mindenki, hogy mennyi mindent elértem, /persze a férjemmel együtt!/ mindenféle hátszél nélkül.
Szóval azt tanácsolom legyél türelemmel, szeresd a párod és ne a szülei pénzével kalkuláljatok, hanem ketten alakítsátok a sorsotokat, az idő valószínűleg neked fog dolgozni. Fog még a te sógornőd is magasról pofára esni.
Annak idején én nem hittel el amikor ezzel vigasztaltak, de az idő ezt igazolta...
Köszönöm szépen, valaki megért.
Abszolút tojok arra, hogy nekem nincs ilyen olyan autóm, amit a szüleim vettek meg, pláne nem az anyósomék pénzéből. Hál istennek nem kell, mert a szüleim segítenek, autóm saját erőmből van. A párom autója pedig a páromé, hisz nekem van saját. Jól esett, hogy valaki nem arról írt, hogy irígykedek, hisz NEM EZ ÁLL FENT
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!