Hisztek abban, hogy a sors előbb utóbb utoléri, és megbünteti azt aki rosszat tett, /pl. becsapott, aládtett, átvert, lopott tőled, stb/ nektek? Kivántátok már más vesztét, vagy hogy bűnhödjön meg a tetteiért, és volt olyan, hogy be is jött a dolog?
Ha az átok visszaszáll az átkozóra, akkor a visszaszállt átok is visszaszáll az őt visszaátkozóra nem? Etc etc...
Ez a sors ugyanolyan, mint az istenhit. Hiszed, hogy majd a saját szenvedéseidért a szenvedést okozó megbűnhődik. Ha nem bűnhődik meg, akkor jön az önámítás, hogy majd karma, meg a következő életben szenved, meg kisnyuszi.
Inkább ésszel kellene gondolkodni, és akkor nem lehetne olyan könnyen palira venni az embereket.
A nagybátyám 8-11 éves korom közt rendszeresen megerőszakolt.
Megfenyegetett, hogy mindenkit megöl, akit szeretek, ha bárkinek szólok. Úgy lett vége, hogy becsajozott és elköltözött tőlünk.
15 voltam, mikor született egy kislánya, a felesége ( akit rendszeresen alázott, bántalmazott) belehalt a szülésbe.
Láttam hogy úgy néz arra a kislányra, ahogy anno rám.
Kitálaltam. Először apunak, majd a bátyámnak és anyunak(az ő öccse).
Egyedül a bátyám hitt nekem, de belerokkant és az alkoholba menekült.
Mikor 18 lettem, anyu kirakott otthonról, mondván, hogy én egy szörnyeteg vagyok, aki tönkre akarja tenni a családot.
A tesómhoz költöztem egy fürdő és villany nélküli lyukba, segítettem neki a leszokásban, munkahelyet találni.
A bátyám akkor szakította meg a kapcsolatot a családdal, mikor anyánk előadta neki, hogy az unokatestvérünk is olyan bolond gyerek, mint én, mert levágta a haját, ráadásul rendszeresen bekakil, bepisil.(ezek klasszikus tünetei a szexuálisan bántalmazott gyerekeknek)
Bátyám megverte a fickót, aki csak azért vonta vissza a feljelentést, hogy mi is befogjuk a szánk.
Elköltöztünk.
Szépen alakult az életünk egy teljesen új városban.
Szerelmes lettem, két gyönyörű év után dobott, mert még mindig az exét szereti.
Szóval egy garzonban élek tesómmal, az a roh .adék éli világát (facebookon láttam) a hős özvegy apuka képében tetszeleg, aki nem is csajozik, és miden idejét a kislányával tölti...
Mi pedig épp csak túlélünk.
A "visszakapja az élettől" frázist azok találták ki, akiknek kellett az önnyugtatás.
24N
Uristen,ez szornyu tortenet.
Valamit csak tenni kene azellen a szornyeteg ellen....Feljelentes,gyerekvefelem...stb..?
En hiszek a fentiekben.
Bar 8 eves nagyon regi kerdes.Mas eset kapcsan tettem fel
Azota tortent kb ra masfel evre egy masik krizis.
Roviden annyi,hogy a bizonyos no,aki 3. volt,engem atkozott szidott,mert a ferjem visszajott hozzam.Ra 6,5 evre gerincre mutottek 32 evesen....A ferjem is a gerincevel kinlodik....biztos nem veletlen,nem...? :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!