Hisztek abban, hogy a sors előbb utóbb utoléri, és megbünteti azt aki rosszat tett, /pl. becsapott, aládtett, átvert, lopott tőled, stb/ nektek? Kivántátok már más vesztét, vagy hogy bűnhödjön meg a tetteiért, és volt olyan, hogy be is jött a dolog?
08.41:Márt miért ne lenne sorsszerű:Ha link a pasi,megcsalja a barátnőjét(esetlek barátnőit)elöbb-utóbb a "rendes"lányok elkerülik.Maradnak neki a link lányok,akik majd jól megcsalják,átverik,kihasználják.Ez bizony a sors "keze"
Utolsó:miért gondolod,akik ilyent tesznek,azok utánna "boldogan"élnek?A terroristáknak már eleve rövid az élettartamuk(arról nem is beszélve,hogy a "valódi terrorista" azért folyamodik ilyen eszközökhöz,mert elötte az ő népét,családját írtották,csak annak nem volt túl nagy sajtóvisszhangja)
Én már azért nem vagyok dühös mikor ilyen történik velem, mert hiszek az igazságszolgáltatásban, a fenti igazságszolgáltatásban mármint, ha én rosszat tettem, mindig megbűnhődtem és úgy vettem észre más is. Nem pont ugyanúgy büntetnek, mint szemet-szemért fogat fogért, de jön a visszafizetés.
Szóval, ha történik valami én már úgy vagyok, csináld csak te idióta majd visszakapod.
Kedves kérdésfeltevő!
Fiatalabb koromban volt idő, amikor haragudtam azokra, akik nekem rosszat tettek, de amiután megismertem Jézus Krisztus tanítását az ellenségszeretetről, megváltozott az életem. Jézus azt mondta, hogy szeressük az ellenségeinket és imádkozzunk üldözőinkért. Jézus a tetteivel hitelesítette ezt a tanítását is. Az Általa tanított imádságban, a Miatyánkban van egy olyan kérés is, hogy "bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!