Utálom a 8éves unokahúgom és az anyját, úgy érzem vele jött a baj?
Szóval a nagyszüleim imádni valóak. Mindig is dolgos segítőkész emberek voltak. Az ő házasságukat sokan irigyelték annyira szép volt. Anyumnak az öccse (a nagybátyám) mindig is cserélgette a nőket amikor is 9 évvel ezelőtt összejött egy roma csajjal. 3 hónapja voltak együtt amikor bejelentették esküvő lesz ugyanis úton van a baba.Nagyszüleim nem örültek ennek, már annak se, hogy roma volt a lány mert kétszínű volt, de soha egy rossz szót se szóltak támogatták őket. Az egész esküvőt ők fizették. Gondolhatjátok micsoda banzáj volt. A csajnak 9 testvére van stb...
Megvolt az esküvő, megszületett a baba. Unokahúgom 1 éves volt amikor majdnem le esett a lépcsőröl de mamám alá nyúlt rá esett a kezére és eltört a könyöke. (egyébként nagyon fiatalos és mozgékonyak a nagyszüleim) Megműtötték. 3 éves volt amikor mamám biciklizni vitte unokahúgom. Valami gyerek bicajjal beléjük ment, elestek mamám be pisilt, de úgy kínzó fájdalmak között haza tolta a biciklit unkahúgommal együtt. Otthon mentőt kellett hívni mert eltört a gerince. 4éves vlt az u.húgom amikr mamám mellébe ütött véletlenül. Mellrákja lett mamámnak, le kellett műteni az egyik mellét. Iszonyú időszak volt. Aztán nem sokkal később mamámnak tüdőrákja lett. (sosem cigizett vagy ivott). Jött az újabb huza vona majd a végén gyógyultnak nyílvánították. Nem sokáig tartott. Egyik pillanatról a másikra az egyik nap elvesztette a látását. Kiderült, hogy jobb és bal oldali agydaganata van. Megműtötték. Lassult a beszéde és a mozgása, de olyan hamar felépült, olyan erős volt, hogy mindenki csak pislogott. Majd újra tüdőrákja lett. Kezdődött minden előröl. Közben a u.húgom anyja, olyanokat mondott a mamámnak, hogy "jajjj anyukának már soha sem fog vissza nőni a haja"...és ezt csendben tűrtük sokáig. Majd az u.húgomat megverte az anyja mert nem akart tanulni. Mamám rá szólt, hogy ne bántsa a gyereket. Erre a csaj felvett egy seprűt és megakarta ütni. Papóm és nagybátyám fogta le. Folyamatosan azt ordította, hogy elátkozz mindenkit, és reméli, hogy mama belehal a rákba. Szörnyű volt. Volt egy időszak amig nem beszéltek de aztán közölték, hogy úton van a 2. baba és mamám!!!! ment bocsánatot kérni attól a nőtöl, hogy béküljenek ki! Megtörtént. A tüdőrákból felépült...de nem sokáig tartott az öröm. Csont rákja lett. Méghozzá ott ahol anno eltört a gerince. Sokat szenvedett de valahol már mindenki feladta. Be került a kórházba ugyanis akkora fájdalmai voltak, hogy már nem tudott önállóan csinálni semmit, jobbnak látták az orvosok ha bent marad. Aztán jött a legrosszabb része..amikor már tudtuk, hogy itt a vég...képzelődött, fel se fogta, hogy ott vagyunk mellette. Elbúcsúztunk, majd az egyik délután légzésbénulásban meghalt. Eljött a temetés, papóm ájulásig sírta magát. A nagylétszámú roma rokonságból senki sem jött el az temetésre. (mondván nem volt pénz) Látszólag u.húgom anyja össze is veszett a családjávál mennyire szánalmasak és kétszínűek. Nem tudom valós vita volt e. Ennek már 2 hónapja. Épp mamám halála előtt 1 nappal született meg a 2. unoka egy kisfiú. Iránta, valahogy nem érzek utálatot. Talán mert még nem történt semmi baj. De az unokahúgomat nem tudom szeretni. Úgy érzem vele jött a baj...na meg az anyjával. Nem tudják, hogy utálom, egyedül anyumnak mondtam...ő szereti, bár az anyját ő sem. Mit lehet tenni? Hogy kedveljem meg őt? Iszonyú kellemetlenül érzem magam ha találkoznom kell vele. Nem tudok úgy játszani vele úgy beszélni vele, hogy ne jusson eszembe mamám és ne érezzek a gyerek és az anyja iránt utálatot (gyűlöletet?) :/ 21/L
Az én nagymamámnak is tüdőrákja volt ( ő sem dohányzott soha), ami a csontjain képzett áttétet. Másik ismerősömnek szintén tüdőrákja volt, nála agyi áttétet képzett.
Sajnálom a nagymamádat, de nem kell ebbe semmi többet belelátni. Ilyen sajnos a rák. Nem a kislány okozta, nem is az anyja. Fogadd ez el és hidd el mindenkinek, többek között neked is könnyebb lesz.
A nagymamád szerintem nem halt meg, csak gyógyulófélben van, az unokahúgod pedig nem is gyerek, hanem maga a sátán.
- könyök törés /meggyógyult/
- gerinc törés /meggyógyult/
- mellrák /meggyógyult/
- tüdőrák /meggyógyult/
- megvakult, /? nem fogok tudni aludni, ha nem árulod el mikor gyógyult ki a vakságból. Eddig én csak egy ilyen csodálatos gyógyulásról hallottam, ha jól emlékszem Esmeraldának hívták/
- agydaganat, /meggyógyult/
- újabb tüdőrák /meggyógyult/
- csontrák, hát úgy tűnik ez a legveszedelmesebb.
/hozzáteszem ebből szerintem egy szó nem sok, annyi se igaz./
Nem megvakult bocsánat ha nem fogalmaztam érthetően. Elvesztette a látását egy huzamosabb időre. Értsd jól.
Ha nem hiszed olvass utána egészen nyugodtan.
Mindenesetre Köszönöm a válaszokat azoknak akik megpróbáltak segíteni.
A gerinctörésnek elég sokféle formája létezik, gondolom a legegyszerűbb így hívni, hogy "gerinctörés". Ez nem jelenti automatikusan a gerincvelő sérülését. A gerincvelő sérülés tünete a bénulás, nem pedig a gerinctörésé.
Kérdező! Szomorú ami a nagymamáddal történt, de az eszeddel neked is tudnod kellene, hogy nem a kislány tehet róla.
Én a sógornőmmel vagyok így, mint te a nagybátyád feleségével. Már letettem arról az igyekezetemről, hogy ne utáljam. Embert nem utáltam még úgy mint őt, de nem is ártott még senki a családunknak annyit, mint ő. Nem részletezem azt a sok ocsmányságot amit művelt, mert nem változtat azon, hogy tesóm mindezt hagyta neki. Lehetővé tette, hogy elfajuljon a helyzet, és amíg nem nyílik fel a szeme, addig ezen nem lehet változtatni. Van egy tudatosan választott vakság, amivel minden undorító kis húzását megmagyarázza, de én erre már nem vagyok kíváncsi.
A kisfiukat imádtam, de a második gyerekükkel én sem tudtam mit kezdeni. A nagyobbik gyereket "eltiltották" tőlünk, a kicsire meg nem is voltam kíváncsi, mert annyira fájt a tény, hogy a sógornőmnek születik gyereke, nem nekem. 3 héttel később született, mint ahogy az enyém született volna. Ennek lassan két éve, mindig borzasztó lelkiismeretfurdalásom volt, hogy nem szeretem azt a kisgyereket, de annyira fájt a látványa, és mindig az én meg nem született gyerekemet juttatta eszembe. Biztos könnyebb lett volna, ha tesóméktól legalább egy jó szót kaptam volna, de nem így történt. A totális közönyt kaptam csak tőlük...
A kisgyereket szinte a külvilágtól elzárva nevelték (tartották?), félt mindenkitől. Ha jobban ismerném biztos szeretném, de nagyon elzárkóznak, sógornőm mindenkit utál, tesóm meg nem áll a sarkára.
Én nem látok kiutat, de egyszer mindenkinek felnyílik a szeme. Minél később, annál fájdalmasabb lesz a felismerés.
Ami téged illet, valahogy próbáld átgondolni, hogy az a kislány nem tehet semmiről. Nagymamád beteg volt, de ő sem akarná, hogy a kislányt hibáztasd. Hagyd, hogy megszerettesse magát veled. Próbálj elvonatkoztatni attól, hogy nem szereted az anyját. Nálam ez segített, hogy próbáltam nem a sógornőmet látni a gyerekében, hanem tőle függetlenül. Ha nekem sikerült, akkor neked is fog.
Bocsi, hogy hosszú voltam...
Én is utálom az unokahugomat!!! Gyűlölöm!!!
Azért mert mielőtt még megszületett az uncsihugom, ha szóltam anyának, mindig egyből válaszolt meg minden. DE mikor megszületett, akkor akármit mondok várj most a Mira, Mira így, Mira úgy elegem van ebből!!! Az anyját is utálom mert olyan kétszínű, meg ledebilezett mert sűrűn van balesetem, és?? Ő meg egy idióta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!