Ti mennyi idő után költöztetek össze a párotokkal?
Mi lassan 4 éve vagyunk együtt én 25 ő 28 éves. Egyikőnk sem akar a másik családjához menni..és épp közös otthonra gyűjtünk. Elég sok barátunk úgy fejest ugrik ebbe a dologba..és 2-3 hónap után egymáshoz pakolnak...baj hogy mi ennyit agyalunk? És spórolunk egy közös házra (családi ház nem lakás és nem is albérlet) csak érdeklődnék ki mennyi idő után szánta rá magát h összeköltözzenek. Mindkettőnk családja kedves, aranyos...csak kevés itt-is ott is a hely és a pénz + 1 főnek.És nem is sürgetnek bennünket h menjünk már otthonról.
ja és nekem ő az első szerelmem, ha ez számít vmit.
Mi 9 hónapja vagyunk együtt és most akarunk összeköltözni pár hónapon belül, mert uncsi már ez az ide-oda utazgatás állandóan, meg szeretnénk végre minden este együtt aludni meg ilyenek :)
Úgyhogy pár hónapon belül mindenképp lépünk, amúgy gyűjtünk már a közösre is, de az még kb. 3 év mire összejön a pénz, addig minek tököljünk? Megyünk albérletbe. Szerencsére mindketten jól keresünk, így albérlet mellett is tudunk félretenni.
20/L és 29/F
Legjobb baratnom egy enyhen ittas mulatos ejjel osszejott egy pasival a nevet sem tudta.Masnap reggel kozossen ebredtek a pasi soha tobbet nem ment haza.Nagyon gyorsan osszehazasodtak egy honapon belul.
Iden unnepeltek a 26 hazassagi evfordulot 3 gyerekkel.Szep par jol megvannak.
Mi a hazassag elott csak egy egy napot voltunk egyutt az eskuvo utan koltoztunk ossze sajat hazunkba amit nem bantam meg. Mi is 22 eves hazasok vagyunk es 25 eves hazassagi evforulonk volt a nyaron.
Mi 5 hónap után költöztünk össze. (26/n és 33/f)
Mindkettőnknek van saját lakása.
Nem olvastam a többi választ, lehet, hogy már írták: nem vennék úgy közös ingatlant, hogy előtte nem éltünk együtt.
Köszönöm a sok választ. Elég elgondolkodtatóak. Valószínűleg igazatok van, abban h lakva ismerszik meg az ember. Igazából én annyira jól érzem magam otthon, hogy nem is tudom...nem nagyon hajlok még az összeköltözésre.És annak örülnék ha egy ideig ő hozzánk jönne, de Ő meg úgy van vele h ha költözik már csak a saját családi házába. :S
Nem tudom mit csináljak. :(
Valamelyikőtök írta, h utálja az ilyen kérdéseket...én csak kíváncsi vagyok kinél hogy alakultak ezek a dolgok, és nem megitélni a helyzeteteket.
Az összes eddigi válasz hasznos volt számomra.
5 éve vagyunk együtt, az első évet követően (ami elég bonyolult volt), rendszeresen együtt aludtunk nála. Volt azonban egy lakótársa, nem is szívesen emlékezek, a lényeg, hogy bár övé a lakás, inkább mi jöttünk el és hagytuk a srácot albérletben. Ez tavaly volt, tehát kb. 3 év után költöztünk össze, de akkor már lényegében együtt éltünk, csak nem ketten.
Szerintem ha nem akarod elhagyni a saját lakásotokat, az árulkodó jel, én már alig vártam, hogy normálisan külön költözhessünk. Mi is házat akarunk venni, de még nem jött össze rá a pénz, plusz az sem fix, hogy hova mennénk. De nem várunk rá éveket, hogy ez megvalósuljon! Így is tudunk spórolni... Ok, az albérlet valamilyen szinten kidobott pénz, de gondolom, ha ennyi idősen otthon laktok, akkor valamit azért adtok haza. Mennyivel kellene kettőtöknek többet fizetni, ha külön laknátok? Persze ez attól is függ, hol laktok, de mi 55 000 + kajából kijövünk egy hónapban. lehet, hogy a közös albival elmegy 20 000 - 30 000 havonta, de ez éves szinten is mondjuk 300 000 forint, ami egy ház árához képest nem hiszem, hogy olyan sokat nyom a latban.
és hát igen, elég necce valakivel úgy közös házat venni, hogy lehet, nem is működik az együttélés :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!