Mit szoktatok közösen csinálni a pároddal?
én főzök-ő nézi és kostolgat
film,semmittevés,kutyasétáltatás,együtttanulás,bevásárlás,nyáron strand,tópartonheverészés
nagynéha szinház,séta,beülni valahova,egyetemi estek,ilyesmi
buli (zenés táncikálos ivos) szinte soha
22/L (24/F)
28-29 éves pár vagyunk 2 és fél éve együtt.nincs gyerek.
mivel együtt élünk így sokmindent. hétközben én fözök nagyrészt éshétvégén ö, de ilyenkor egy kicsit néha segítek. pl most jöttem ki mellöle a kádból, együtt fürödni csak hétvégén csinálunk, máskor zuhanyzunk. de sokszor járunk termálba, moziba,kirándulni. tegnap hegyetmásztunk.autókiállításra is megyünk vagy állatkertbe. külön ritkán járunk bulizni, sokszor vannak vendégeink stb...
Vasalni nem segít, meg nagyon mosogatni sem.
Mi DVDzni szoktunk, társasozni, főzőcskézni, kutyával játszani, kártyázni, bowlingozni, sétálni, beülni valahova, rajzolni, gépezni, beszélgetni, kocsikázni, nyáron tópartra szoktunk menni, télen snowboardozni, vagy szánkózni. Bulizni is szoktunk néha eggyütt menni, néha az ő haverjaival, néha az én barátnőimmel.
L19, F27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!