Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktál valamit csinálni a pároddal miközben alszik?
hát én múltkor arra ébredtem hogy felettem hajolt, simogatta a fejem, és arról beszélt hogy mennyire szeret és örökre velem akar lenni :D Olyan éédes:)
17L
Simogatni, puszilatni szoktam meg nézem ahogy alszik, meg betakargatom és átölelem.(de ez fordítva is ugyan így van, ő általában a hajamat szokta simizni meg magához húz és átölel)
19/L
Szoktam nézegetni ahogy szuszog, meg betakarom, meg odabújok hozzá, arra mindig reagál :)
Ált. ha én alszom, mindig arra kelek fel, hogy betakargat az ő takarójával, hozzámbújik és puszilgat :)
L/22
az én párom puszilgat, meg ha az álmomba beszélek, midíg beszélget, velem(erre nem emlékeszem ő mondta) volt olyan h. többször szerelemt vallottam neki(nemis emlékeztam rá)
de ez nem baj.
Álltalában fogom a kezét, néha ott lenn úgy alszunk el, de van amikor odbújik hozzám és csak szépeket sugdos a fülembe, meg átölel, de volt már olyan h. arra keltem h. egy virággal simizte az arcom:)
IMÁSOM<3
Hát én nézem a csókos kis száját, és simogatom az arcát : )
jah meg hozzábújok, vagy ha már alszik akkor magamrateszem a kezét és arra mindig kicsit felébred és magához szorít (L)
17/L
igen, először simogatom,meg nézem ahogy alszik meg adok neki puszit, aztán piszkálom :D pl a száját csikizem és olyan jo mikor odakap álmában de nem ébred fel rá :D
20/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!