Holnap lesz a párom anyjának temetése amire a párom nem mehet el. Így koszorút sem tud vinni. Ti hogyan oldanátok meg?
Figyelt kérdés
2013. szept. 1. 13:41
11/26 anonim válasza:
Bocsi, hogy off, de belinkelnéd azt a kérdést?
Egyébként pedig nálunk hasonló eset volt, anyám nem mehetett a volt anyósa ill. apósa temetésére.
13/26 anonim válasza:
Én elmennék a helyében. Ha a testvére balhézni fog, magáról állít ki bizonyítványt. A párod csak legyen ott és ne reagáljon arra, ha esetleg a testvére provokálja.
14/26 anonim válasza:
15/26 A kérdező kommentje:
Kedd este írtam ki a kérdést.
"Fél órája tudtam meg, hogy meghalt a párom anyja, hogyan vigasztaljam meg a páromat?"
2013. szept. 1. 14:01
16/26 anonim válasza:
6 nap alatt nem nagyon valószínű elintézni egy temetést..... Ne kamuzz mar. Ráadásul az állítólagos kérdésed en szó nem volt arról, hogy nem mehetett volna látogatni.
17/26 anonim válasza:
De miért nem engedi a testvére???
18/26 A kérdező kommentje:
Eszedbe se jut, hogy nem mindenki városi? Falun öt nap után eltemetnek valakit. Amúgy amit valaki belinkelt az nem az én kérdésem mivel abban az a nő még meg sem halt.
Ne keverjük a szezont a fazonnal!
2013. szept. 1. 14:09
19/26 anonim válasza:
már hogy a viharba ne lehetne 6 nap alatt elintézni egy temetést??? :O legalább hülyeségeket ne beszélj össze, ha már vádaskodsz! jézusom...
20/26 anonim válasza:
De az nem derül ki, hogy miért nem engedi a testvére?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!