Ti szoktatok színházba járni a párotokkal, szerintetek gáz?
"Nálunk a Szigligetiben egy normális hely, ami nem a leghátsó sor vége, az olyan 4-7000 Ft egy olyan darabra ami mondjuk érdekel is."
Tényleg nem azért, hogy kötekedjek, de - amennyiben a Szolnoki Szigligetire gondolsz - én már rengetegszer voltam ott, és nem emlékszem, hogy valaha is akár csak 4.000,- Ft-ot fizettem volna egy jegyért.
Ezért kicsit utána néztem a honlapon, és ezt találtam:
Alaphelyárak a 2012/2013-as évadban*
Kategória
Helyár
I. kategória
2.000,- Ft
II. kategória
1.800,- Ft
III. kategória
1.600,- Ft
Pótszék
1.200,- Ft
Bizonyos előadásokra van külön árjegyzék, ott a legeslegdrágább előadás a Bál a Savoyban, arra a legdrágább jegy 3.100,- Ft. De az az I. kategória. Természetesen nemcsak onnan lehet látni...
Szóval oké, hogy nyilván 1000-2000 Ft is tud sok lenni, én ezt abszolút megértem, de azért legalább nézz utána, ha már ezt használod kifogásnak...
Naná, gyerekek születése előtt bérletünk is volt.
Mi is úgy szoktuk mostanában, hogy alkalomra veszünk színház vagy koncert jegyet. Születésnapra, karácsonyra, húsvétra, olyat amit egyből nem vennél meg, de így igen. Sőt, szüleimnek is szoktunk, mindig örülnek neki.
Én ugyan színházban dolgozom, szóval az én válaszom nem igazán releváns, de azért írom. Jelenleg is eljárok más színházak előadására, illetve mikor még nem voltam a szakmában, szintén állandóan mentem, volt, hogy hetente. Imádom, csodálatos dolog. :)
21l
23-as: "egy olyan darabra ami mondjuk érdekel is." ezt nem vetted figyelembe!
jó az igaz rég nem néztem árakat, de mikor utoljára egy jobb darab jegyárait néztem hát biztos nem 2000 volt... de mindegy, nem ez a lényeg :)
Igen szoktunk, bérletet is vettünk a most induló évadra.
Nem gáz. Miért lenne gáz? Nem is értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!