Ti szoktatok színházba járni a párotokkal, szerintetek gáz?
Én nagyon szeretnék, mert még sose láttam színdarabot, illetve szeretnék egyszer legalább balett előadást látni. Talán egy operát is bevállalnék.
Sajna még eddig sose volt rá keret :(
Ugyan már! :))
Legalább mind a ketten kulturáltak és műveltek vagytok! Örüljetek ennek :D
Én a párommal nagyon szeretek múzeumokba járni, mert mindkettőnket érdekel a művészet. A Müpába meg az Operába is szoktunk elmenni, ha nekünk tetsző darabot adnak elő. A szüleim meg az ő szülei örülnek, hogy mi értelmesen töltjük az időnket, nyitott szemmel járjuk a világot. A barátom anyja mesélte, hogy az egyik kolléganője el volt csodálkozva, hogy ilyen programokat tervezünk. Szerinte, nagyon unalmas alakok lehetünk. Ő meg azzal védett bennünket, hogy mi legalább nyitottak és érdeklődőek vagyunk, nem pedig sörözgetős, diszkóba járós alakok.
23 L
"Én nagyon szeretnék, mert még sose láttam színdarabot"
Komolyan még sosem voltál színházban? :o Hiszen iskolával is szoktak menni a gyerekek. :s
Egy csomó színházba vannak utolsó pillanatos pótjegyek (pótszékre, néha lépcsőre szólnak), olyan 1.000,- Ft körül.
Sőt, egyes színházakba már alapjáraton van 2.000,- Ft alatti jegy is.
Szerintem keress valamit, és menj el mindenképp! De komolyan, azért egyszer legyen mindenki színházban, még az is, aki nem szereti... Amíg nem látod, nem is tudod, szereted-e.
Pl. Vígszínháznál van 700,- Ft-tól: [link]
Elsőnek a Padlást ajánlanám, vagy a Játék a kastélybant.
Vagy a Pesti Színházban a Dzsungel könyvére 1.200,- Ft-tól van jegy.
Sziasztok!
Bocsi hogy csak most írok.....23,35 évesek vagyunk
úgy értem,hogy ha ti felvetnétek az ötletet a párotoknak
hogy reagálna?
én sem voltam még,csak kisiskolás koromban,az meg....elég rég volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!