Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » MEGŐRÜLÖK! Anyám mindig...

MEGŐRÜLÖK! Anyám mindig átnézi a szemetünket, mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Külön háztartásban élünk,de egy telken,és a szemeteskuka is közös. Állandóan átnézi titokban,most kidobtam egy kb ezer ftos elhasznált nyári strandpapucsot,ami egynyári,teljesen eldeformálódott a szivacsos talprésze, erre megint azt látom,hogy visszakerült a teraszra a papucs kimosva! Megmondtam már neki,hogy ne csinálja ezt,ha én kidobok vmit tartsa tiszteletben,de nem képes felfogni.

Apró dolog,de nem tudok rajta túllépni,nagyon bánt. 30 évesek vagyunk. Ti mit tennének? Már múltkor összevágtam valamit és úgy dobtam ki. (Elköltözni még nem tudunk,pénz hiányában.)

2013. aug. 31. 18:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
92%

Hát kedves 2-es, talán mindannyiunk szülője és nagyanyja olyan korban nőtt fel... mégsem turkál mindenki a mások szemetében.

Szerintem aki ilyen helyzetben van, az kakáljon bele a szemeteszsákba. Aztán hadd turkáljon a kedves mama. Most ezt nem viccnek szántam!

2013. aug. 31. 20:21
 12/16 anonim ***** válasza:
27%
A magyar mentalitás.....
2013. aug. 31. 20:32
 13/16 anonim ***** válasza:
57%

Álljunk meg egy pillanatra!

Az egy dolog, hogy anyáink, nagyanyáink spórolós korban nőttek fel. Igen.

De attól még akkor sem az a megoldás, hogy turkálok más szemetében. Még akkor sem, ha az a gyerekemé. Ez milyen már?

És hogy mi lehet a megoldás? Szerintem az biztosan nem, hogy töltsünk a kukába valami gusztustalanságot -- főleg csak ezért. Mert az utána nekünk is ott marad,legalább részben. Ha azonban beszélni nem lehet az anyukával, mert nem megy át neki az infó, akkor nekem sincs más ötletem, mint hogy 1. eleve használhatatlanul kidobni mindent (összedarabolni, bár nekünk volt olyan a rokonságban, akivel szemben ez sem használt: nemhogy visszaszedte, de össze is ragasztgatta a cuccokat, nem számított, hogy nyilván még úgy sem használható!) 2. közvetlenül a kukásautó megérkezésekor kivinni a szemetet, bár tudom, ezt munka meg egyéb időbeozstás miatt nehéz lehet kivitelezni.

2013. aug. 31. 23:10
 14/16 anonim ***** válasza:
*időbeosztás
2013. aug. 31. 23:11
 15/16 anonim ***** válasza:
94%
A tüzelő kályha lehet még egy megoldás, vagy saját, vagy pedig megbízható ismerősnél. Zacskóba össze lehet gyűjteni az égethetőt (persze kikéve műanyagokat vagy gumikat), s alkalom adtán 3-4 zacskót betenni (még nyáron is) a kályhába és meggyújtani. Nekem eddig eléggé bevállt ...
2013. aug. 31. 23:28
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, azt hiszem marad a szemételégetés, meg a darabolás. Sajnos! :) :(
2013. szept. 4. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!