A férjem megkapja nagyapai örökségét. Nekem, mint feleségének "jár" ebből az összegből?
Figyelt kérdés
5 éve halt meg a nagypapa, de csak most került értékesítésre a ház. A kapott összeg engem is illet vagy nem?2013. aug. 29. 22:16
21/31 anonim válasza:
Te meg még véded is. Nevetséges.
22/31 anonim válasza:
Az örökség különvagyon de hidd el gyorsan elfolyik majd a pénz és akkor pitizik vissza hozád aki eddig is eltartotad, akkor majd légy erős és ne enged visszia az életedbe.
Jobb is ha megszabadulsz töle.
23/31 anonim válasza:
Kedves 22! Egyszerűen szánalmas vagy! A kérdésre is válaszoltál, vagy csak úgy szimplán ítélkezel, mert unatkozol? Mellesleg ha valakinek szövegértési problémái vannak, annak nem adnék a véleményére. Nem hiába állsz 42 %-on. Egy IQ tesztet kitöltetnék veled!
(bocsánat az offért, de egyre jobban idegesít, hogy lassan minden kérdésnél vannak iyen ostoba, rosszindulatú válaszok)
24/31 anonim válasza:
Gyorsan indítsd el a gyerektartás irányába az eljárást, hogy minél hamarabb végrehajtás állapotába kerüljön a dolog. Ha valóban hajlamos elverni a pénzt, akkor legalább egy ideig, amíg megvan az örökség, lesz miből, utána fújhatod. :(
26/31 anonim válasza:
Nem irigyellek kérdező, kitartás! :(
27/31 anonim válasza:
25-ös, szerintem te sem tudsz olvasni.
Még nem váltak el. Addig nincs gyerektartás, akkor sem, ha különköltöznek!
28/31 anonim válasza:
De ha a kérdező beadja a válást, és a bíróság megítéli neki a gyt-t, hiába nem választják el őket, attól még fizetnie kell...-.-
29/31 anonim válasza:
Hál isten ott még nem tart a világ, hogy az örökség is közös legyen. Munkanélkülinek 3 gyereket szűlni? Eszeden vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!