Milyen mértékben normális a szülők testvérek közti megkülönböztetése?
A párom (báty) 28 éves,huga 18.
Édesanyjuk közös. A hug mindent megkap pl szülinapjára egy galaxy 10es tabot kapott,meg sok egyebet. Mig a párom semmi különöset. Kérdezgették hogy mit kér,végülis a nagyszobánkba talált kanapé félárát fizetik ki.(ez 20ezer)Egy ajándékban nem az a lényeg hogy meglepetés legyen???
Én most kaptam a napokban pénzt a születésnapomra anyósomtól (mondta mellé, hogy látja, hogy x holmim elég strapa már, és gondolta, hogy azt lecserélhetném). Nagyon örültem neki. Furcsa is lenne, ha 25 évesen kaptam volna tőle pl. cuki csomagolásban plüssöt (imádom őket, de anyóstól hülyén jönne ki) :D Ruhát/könyvet/illatszert (és szinte mindent) szeretek én venni magamnak, mert eddig még senki nem találta el az ízlésemet...Párom sem vesz ilyesmit nekem, és én sem neki, max. együtt vásárolunk, de a kínos meglepetéseket hanyagoljuk :)
Különben meg a szándék a lényeg, felnőttként eddig már eljuthattatok volna.
Na... nem volt netünk. Szóval azok a szerencsétlen öreg nagyszülők nagyon öregek ám!!!! A párom anyukája 48 éves, nevelőfater meg 45.
Férjem dolgozik,mwellette egyetemre jár.Én meg jelenleg itthon vagyok a kicsifiunnkkal(de ahogy nagyobb lesz= nem lesz hozzám kötve mert még csak 5 hónapos ergo szopizik) folytatom az egyetemet. Nem várjuk el egyébként hogy megvegyenek mindent amit kiejtünk a szánkon de akkor miért kérdezik mire lenne szükségünk,mire gyüjtünk pénzt? Ha az semmibe van véve.
Multkor arra kértük meg a nagymamát hogy jöjjön el velem a fogorvoshoz hogy megfogja a kicsit (ootthon volt szabin) és nem jött el.Pedig 10 percre van tőlük a fogászat. Negyed órára kértem hogy jöjjön,s ő is ment a rendelőbe. Egyébként én is dolgoztam mindig... Lehet hogy tényleg undorító amilyenek vagyunk...
Csak akkor tényleg ne kérdezzék meg mire van szükségünk. S ne egy felesleges valamivel szúrjak ki a szemünket..
Pl minden nap mentem a fiukhoz(életmentő tüdőmütéte volt).Ők meg 2szer ha voltak bent nála.. Napi 1 órát oda,1et haza utaztam.Csak hogy vigyek neki enni innivalót a kórházba. S mellette suli, este 8ra értem utána haza. Mert ugye a tanulnivalót is megtanultuk ott.
Egyébként bármit szólnak hogy szükségük van valamire ugrok.Pl amikor az anyukájuk szólt hogy kellene egy kis pia amikor a khban feküdt akkor mentem is be hozzá.
Szerinted, ha nem azonos az ajándék értéke, akkor nem szeretik őket egyformán? Lehet, hogy mindkettőt egyforma szeretettel adják. Ti ezt úgy élitek meg, hogy "sz@ros 20 rongyos kanapé", de ismerek olyan szülőt, aki az egyik gyerekének mindent vesz, a másikat meg fel se hívja. Szerintem értékeljétek kicsit át a helyzetet.
A korkülönbségre már kitértek előttem. Ezért azt tanácsolom, hogyha a párod is szeretne egy galaxy 10es tabot, akkor vegyen magának!
-tök mindegy... Tablet tönkrement,ferjem anyukája meghalt. NevelőApukája néha segít
(Évente alig látom...).
Az édesapja szintén meghalt,akit mi temettettünk el. Mi intéztük..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!