Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Élettársam meztelen sétálgat...

Élettársam meztelen sétálgat a lakásban a kislányaim előtt, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Összeköltöztem egy férfival 3 hónapja,előző házasságomból van két lányom,(9 és 13 évesek) Élettársam rendszeresen ruhátlanul mászkál előttük, úgy hogy mindene látszik.Amikor szóltam neki,csak annyit mondott,hogy: nem baj,hadd szokják a meztelenséget.Rossz helyzet alakult ki,mit tegyek?(38N)

2013. aug. 29. 07:09
1 2 3 4 5 6 7
 51/64 anonim ***** válasza:
13%
Érdekes, hogy mindenki szerint ekkora gond, ha valaki meztelenül van otthon...Itt csak annyi a fura, hogy a gyerekek nem ebbe nőttek bele, de ez nem jelenti azt, hogy a gyerekekkel vagy a gyerekeknek bármi rosszat akarna.
2013. aug. 31. 01:05
 52/64 anonim ***** válasza:
93%

Ez igaz előttem szóló,csak a kérdésből mindenki arra következtet,hogy a kislányokat ez zavarja és rosszul érzik magukat teljesen jogosan!

Ez a férfi nekik idegen!

Én sem érezném jól magam ,még akkor sem ha a saját apám járkálna egy szál f..@ban otthon,pedig kicsit sem vagyok prűd!

2013. aug. 31. 02:18
 53/64 anonim ***** válasza:
92%
A meztelenséggel akkor nincs gond ha ebbe nőnek bele a gyerekek és mindkét szülő részéről. De ez a kérdés arról szól, hogy nem ezt szokták meg a Kérdező lányai, sőt zavarja őket, de a Kérdező élettársa, aki nem a lányok apja, ennek ellenére sem hagyja abba ezt a viselkedést. Ez pedig szexuális zaklatás, de mindenképpen szeméremsértés!
2013. aug. 31. 06:05
 54/64 anonim ***** válasza:
Azóta mi a helyzet?
2013. okt. 8. 02:46
 55/64 anonim ***** válasza:
Miért gondolom azt, hogy a pasi fiatalabb az "anyukánál" ??
2013. nov. 2. 18:16
 56/64 A kérdező kommentje:
54-es válaszolónak: azóta normalizálódott a helyzet, megjavult,lányaimat hozza-viszi iskolába,házi feladatokban is sokat segít, lányaim is imádják. Közben én is találtam munkát,úgyhogy mostmár anyagilag is kezdünk rendbe jönni.:-)
2013. nov. 6. 01:06
 57/64 anonim ***** válasza:
56: Nem úgy értettem. A meztelenkedéssel mi a helyzet?
2013. nov. 6. 03:03
 58/64 A kérdező kommentje:
azóta nem mászkál csupaszon,megígérte,hogy nem fog többé.
2013. nov. 6. 21:20
 59/64 anonim ***** válasza:

Ez nagyon megnyugtató...örülök,hogy rendeződtök!!!

Éljetek boldogan!

2013. nov. 6. 22:28
 60/64 anonim ***** válasza:
72%

Én meg persze jól le lettem pontozva, mert felvetettem, hogy nem biztos, hogy a fickó egy pedofil állat. :)

Mindenesetre örülök, hogy jól alakultak a dolgok.

2013. nov. 7. 00:30
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!