Élettársam meztelen sétálgat a lakásban a kislányaim előtt, mit tegyek?
Hát ez egy tökéletes ember! Csak épp szemérem elleni erőszakot követ el a lányaidon! Végülis, kinek mi az érték rendje!
Nekem a csillagokat lehozhatná, akkor is a gyermekeimet nézném! Nézz magadba!
Tipikus szerelemtől megbolondult nő. (Mondom ezt nőként.)
Remélem, a lányaid hamar elköltöznek az apukájukhoz - mint, ahogy hála Istennek tettük ezt mi is.
könnyü mondani hogy "lapát" de 2 iskolás korú gyerekkel az utcán nem olyan vidám az élet.
albérlet,stb,... meló nélkül esélytelen.
nem igazán tudsz egebet tenni a beszéden kívül.
de és itt az adu a kezedben,meséld el hogy ha ezt valamelyik gyermek elmondja a suliban akkor őt pedofilnak fogják kikiáltani,és az nem igazán jó(sőt qrva rossz),úgyhogy ha lehet ne lobálja a lányaid előtt.
meg úgy álltalában.
bár mondjuk az ő lakása,és simán lapátra tehet,és a lóvét is kérheti vissza.
Istenem!!!
Nem lehetsz ennyire kétségbe esett!!!
Ülj le vele,mond el,hogy ez kellemetlen a gyerekeknek...stb. már leírták előttem!
Ha számitasz tényleg neki ,akkor alkalmazkodik a helyzethez...ha nem akar,akkor ideje lenne elgondolkodnod!!!
Egy példa,bár nem ugyan az a helyzet...mégis..
Apósom rendszeresen alsónadrágban volt,amikor a párommal elmentünk hozzájuk,ez egy szokás volt náluk,mégis rendkívül zavart.
Elmondtam a páromnak,hogy igy nem szeretnék hozzájuk menni,nekem kellemetlen!
Ő tolmácsolta az édesapjának és soha többet nem volt csak alsóneműben,mikor mentünk!
De harag sem volt belőle!
Tisztelet,könyörgöm!!!!
Mire néz téged ez a férfi és mire a gyerekidet!!!
Te pedig...ehhh!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!