Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Élettársam meztelen sétálgat...

Élettársam meztelen sétálgat a lakásban a kislányaim előtt, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Összeköltöztem egy férfival 3 hónapja,előző házasságomból van két lányom,(9 és 13 évesek) Élettársam rendszeresen ruhátlanul mászkál előttük, úgy hogy mindene látszik.Amikor szóltam neki,csak annyit mondott,hogy: nem baj,hadd szokják a meztelenséget.Rossz helyzet alakult ki,mit tegyek?(38N)

2013. aug. 29. 07:09
1 2 3 4 5 6 7
 41/64 A kérdező kommentje:
Előző válaszolónak: nem fontosabb,de abban bízom,hogy felhagy ezzel a hülye szokásával.
2013. aug. 30. 07:36
 42/64 anonim ***** válasza:
96%
Te azt képzeled, hogy magától felhagy a szokásával? Ne legyél már ennyire naív és kényelmes. Ha annyira fontosak a lányaid, mint, ahogy itt írok akkor beszélj vele, mert ő magától nem fog változtatni a szokásain!
2013. aug. 30. 08:51
 43/64 anonim ***** válasza:
95%
Jaj persze; védjed nyugodtan. Tipikus gyáva, meghunyászkodó nő vagy
2013. aug. 30. 09:56
 44/64 anonim ***** válasza:
97%
Remélem a lányaid lesznek olyan okosak, hogy hétfőn szólnak az iskolában, ők meg rátok küldik a Gyámhatóságot! Te egyáltalán nem törődsz a lányaiddal!
2013. aug. 30. 10:43
 45/64 anonim ***** válasza:
96%

Hát ez egy tökéletes ember! Csak épp szemérem elleni erőszakot követ el a lányaidon! Végülis, kinek mi az érték rendje!

Nekem a csillagokat lehozhatná, akkor is a gyermekeimet nézném! Nézz magadba!

2013. aug. 30. 11:11
 46/64 anonim ***** válasza:
93%

Tipikus szerelemtől megbolondult nő. (Mondom ezt nőként.)

Remélem, a lányaid hamar elköltöznek az apukájukhoz - mint, ahogy hála Istennek tettük ezt mi is.

2013. aug. 30. 11:38
 47/64 anonim ***** válasza:
83%

könnyü mondani hogy "lapát" de 2 iskolás korú gyerekkel az utcán nem olyan vidám az élet.

albérlet,stb,... meló nélkül esélytelen.

nem igazán tudsz egebet tenni a beszéden kívül.

de és itt az adu a kezedben,meséld el hogy ha ezt valamelyik gyermek elmondja a suliban akkor őt pedofilnak fogják kikiáltani,és az nem igazán jó(sőt qrva rossz),úgyhogy ha lehet ne lobálja a lányaid előtt.

meg úgy álltalában.

bár mondjuk az ő lakása,és simán lapátra tehet,és a lóvét is kérheti vissza.

2013. aug. 30. 14:13
 48/64 anonim ***** válasza:
96%
Pedofil a csávó rendesen.Legközelebb meg is dugja őket,hadd szokják.Akkor is majd csak rászólsz?
2013. aug. 30. 14:24
 49/64 anonim ***** válasza:
92%
edward fish is rendes ember volt, jó szomszéd, figyelmes nagypapa, csak egyetlen rossz szokása volt- kislányokat darabolt és evett meg :(
2013. aug. 30. 14:40
 50/64 anonim ***** válasza:
96%

Istenem!!!

Nem lehetsz ennyire kétségbe esett!!!

Ülj le vele,mond el,hogy ez kellemetlen a gyerekeknek...stb. már leírták előttem!

Ha számitasz tényleg neki ,akkor alkalmazkodik a helyzethez...ha nem akar,akkor ideje lenne elgondolkodnod!!!

Egy példa,bár nem ugyan az a helyzet...mégis..

Apósom rendszeresen alsónadrágban volt,amikor a párommal elmentünk hozzájuk,ez egy szokás volt náluk,mégis rendkívül zavart.

Elmondtam a páromnak,hogy igy nem szeretnék hozzájuk menni,nekem kellemetlen!

Ő tolmácsolta az édesapjának és soha többet nem volt csak alsóneműben,mikor mentünk!

De harag sem volt belőle!

Tisztelet,könyörgöm!!!!

Mire néz téged ez a férfi és mire a gyerekidet!!!

Te pedig...ehhh!

2013. aug. 31. 00:55
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!