Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Észrevettétel ti is vagy csak...

Észrevettétel ti is vagy csak nekem furcsa ez a helyzet?

Figyelt kérdés
Mostanába rengeteg olyan téma jön hogy, utálom a tesómat,elegem van a tesómból,keresztbetesznek a testvérek egymásnak.Nekem ez nagyon furcsa?Szerintetek ez abbol adothat hogy a szülök nem tudnak oda figyelni a testvérekre ők meg harcolnak hogy ki az"erőssebb egyéniség"?De ez teljessen át megy már utálatba.Mi lesz később már beszélni semm fognak egymással?
2009. okt. 31. 17:24
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim ***** válasza:
65%
Hát akkor ezért éreztem én hogy emberemre találtamXD
2009. okt. 31. 20:24
 52/53 anonim ***** válasza:
33%
Az ember a tetvérét nem választja, hanem kapja. Ily módon nem kötelező szeretni sem, bár azért lehetne normálisan élni vele/velük. De ha azok a testvérek ezért, vagy azért betartanak neked, megszivatnak, becsapnak, megvezetnek, nehogy már el kelljen viselnem? És még annyira sem képesek, hogy bocsánatot kérjenek? Ez nekem már nem fér bele. Akkor inkább úgy veszem: van is, meg nincs is testvérem. Megvagyok nélkülük!
2009. okt. 31. 21:24
 53/53 anonim ***** válasza:
Én így 29 éves fejjel jó erősen kívánom magunknak, hogy ismerjük fel minél többen: az egó az ellenség.
2009. nov. 2. 02:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!