Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Észrevettétel ti is vagy csak...

Észrevettétel ti is vagy csak nekem furcsa ez a helyzet?

Figyelt kérdés
Mostanába rengeteg olyan téma jön hogy, utálom a tesómat,elegem van a tesómból,keresztbetesznek a testvérek egymásnak.Nekem ez nagyon furcsa?Szerintetek ez abbol adothat hogy a szülök nem tudnak oda figyelni a testvérekre ők meg harcolnak hogy ki az"erőssebb egyéniség"?De ez teljessen át megy már utálatba.Mi lesz később már beszélni semm fognak egymással?
2009. okt. 31. 17:24
1 2 3 4 5 6
 1/53 anonim ***** válasza:
57%
Nem a mi problémánk.Ha nekik ez jó hát akkor legyen.
2009. okt. 31. 17:32
 2/53 anonim ***** válasza:
40%

Látom unatkozol... No komment.Nem szűlőtől függ.

18/L

2009. okt. 31. 17:32
 3/53 A kérdező kommentje:
Igyvan.Tökéletesen igazad van.Csak olyan furcsa.Vagy én vagyok maradi hogy a testvér az testvér a nevében is benne van.Köszi a választ:)))
2009. okt. 31. 17:34
 4/53 A kérdező kommentje:
Hát igen 18éves vagy.Nem is irok neked semmit.Csak annyit hogy szia.Légyszives te ide ne irj mert nagyon fiatalka vagy még ehez.
2009. okt. 31. 17:35
 5/53 anonim ***** válasza:
93%
Bár én nem utálom a tesómat, csak nem tetszik, hogy pimasz, és lógatja a lábát. De igenis tehetnek a szülők a tesók közti problémákról. Nálunk öcsém el lett kényeztetve, miközben nekem mindenért meg kellett dolgoznom. Az eredmény, 25 évesen szeretek dolgozni, megbecsülöm a pénzt, és segítek anyunak, amire a tanulás és a munka mellett még van időm, a számítógép nekem munka- és taneszköz, öcsém pedig 19 évesen a lábát lógatja, még diákmunkát se akar vállalni, apámtól kéri a pénzt (többtízezreket is), amit apám zokszó nélkül megad neki, nem kér tőle cserébe semmit, és anyut meg engem folyamatosan gúnyol, és fel van háborodva, ha megkérjük, hogy mossa fel maga után a fürdőszobát, ha kipancsolta a vizet, mert ő játszani akar a számítógépen.
2009. okt. 31. 17:36
 6/53 A kérdező kommentje:
Becsüllek nagyon 17.36.Sokra fogod még vinni az életben csak igy tovább.Köszönöm hogy válaszoltál:)
2009. okt. 31. 17:45
 7/53 anonim ***** válasza:
86%
Sokszor a féltékenység és a gyerekmellőzés az oka egyes családoknál de szerencsére a legtöbbnél ilyen problémák nincsenek.Bocs de 14/F
2009. okt. 31. 17:58
 8/53 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod.14éves korod ellenébe éret vagy és okos is.
2009. okt. 31. 18:01
 9/53 anonim ***** válasza:
81%
Kösz amugy pont saját szemeddel vetted észre vagy más családok mondták neked?
2009. okt. 31. 18:03
 10/53 anonim ***** válasza:
78%
Kisiskolás- és serdülőkorban teljesen normális a testvérek és osztálytársak közötti versengés, semmi furcsa nincs ebben, normális életkori sajátosság. Persze csak addig, amíg túlzásba nem viszik, és itt lép be a felnőtt a képbe, a szülők, pedagógusok dolga lenne, hogy megtanítsák a gyerekeknek, hol a határ, és bizony előfordul, hogy rosszul csinálják vagy elhanyagolják...
2009. okt. 31. 18:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!