Jogosan várja ezt el tőlünk a párom exe? Csak akkor hozhatjuk el láthatásra a gyerekeket, ha külön szobájuk lesz?
A párom elvált és minden második hétvégén lehetnek nála a gyermekei. A volt felesége viszont addig nem engedi el hozzánk a gyerekeket, amíg nem biztosítunk nekik külön szobát.
Egy 3 szobás lakásban lakunk, az egyikben mi vagyunk, a másodikban a lányom, a harmadikban pedig a testvérem.
Egyáltalán nem jogos a láthatást nem korlátozhatja semmilyen indokkal tegyetek feljelentés gyámügyön.
Az apa sem mondhatja meg mit csinálhat a gyerekkel míg az anyánál van, így fordítva sem.
Pontozatok le nyugodtan, nekem is van ket lányom csak én nem váltam el.
Nem engedném oda őket éjszakára, majd ha megfelelő körülményeket tud biztosítani nekik az apjuk.
Nekem ez azt üzeni, hogy az öcséd és a lányod előnyösebb helyzetben vannak, fontosabbak mint a két "mostoha". Nem az ex zsarolása miatt kéne máshogy berendezkednetek, hanem mert a párod gyerekeinek ugyanolyan fontosnak kéne lenniük, mint a te lányod.
De egyértelműen lejön, hogy ők nem olyan fontosak, amúgy is keveset vannak ott akkor is megtűrt személyként, minek nekik bármi "luxus".
Vesse fel az apuka, hogy amíg nem jön össze 4szobás lakás, addig nem fizet gyerektartást....
A ti közös gyereketek mellé elfér a másik két kicsi is, pláne, hogy nagyjából egy korosztály, a másik, hogy a tiétek veletek él, valahol nagyobb joga van saját szobára, állandóságra. Anyuka biztosítson otthon a két kicsinek saját szobát akár fejenként is.
Jah és ha az apának megítélték a láthatást az anyukának a gyt-t akkor semmi joga a szankcióhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!