Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan reagálnátok, ha a...

Hogyan reagálnátok, ha a férjetek/ párotok venne hitelre egy lakást a szüleinek a megkérdezésetek nélkül?

Figyelt kérdés

A párom meglepett a nagyszerű hírrel, vett egy lakást a szüleinek, hogy végre legyen hol lakniuk. Eddig albérletben éltek, de mivel egyikük sem dolgozik, nagyon nehezen boldogultak.

Először azt hittem, hogy csak viccel, nem gondoltam volna, hogy képes ilyen meggondolatlan lépésre. Minden forintnak meg lenne a helye, erre lakáshitelt fogunk fizetni 15 évig. Mikor megkértem, hogy számolja ki, hogy mennyiből és hogyan fogunk ezután megélni és hogyan jutunk majd egyről a kettőre, még ő sértődött meg, mert én semminek nem tudok örülni.

Nagyon mérges vagyok rá és nem tudom mit csináljak.

2013. aug. 27. 14:05
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
100%
Kinek a nevén van a ház?
2013. aug. 27. 15:55
 32/38 A kérdező kommentje:

A lakás a párom nevén van.

Az önrész is egy személyi hitelből volt.

2013. aug. 27. 16:01
 33/38 anonim ***** válasza:
100%

Na ez a durva, nem a smirgli...

Hát én szóhoz sem jutnék... Most következik életetkben egy olyan időszak, mikor egy kereset részben kiesik, sok a kiadás, és erre ez...

Én nem azt mondom, szép dolog a szülőket támogatni, ha megtehetjük, de ha nem... Persze eben az esetben az sem mindegy mennyit keres a párod, mert ha 500.000-nek viszik a felét az nem ugyan az, mintha 150.000-nek vinnék.

2013. aug. 27. 16:05
 34/38 anonim ***** válasza:
100%
Jo nyugodt vagy, ahhoz képest, hogy a kedves párod most szarta el a jövőtöket! Legalább kidobtad a házból?
2013. aug. 27. 16:06
 35/38 anonim ***** válasza:
100%
Jaj.... Kedves sorstársam, ne légy akkora marha, mint én voltam! Pakold ki őméltóságát!
2013. aug. 27. 16:09
 36/38 anonim ***** válasza:
Azt lehet tudni, hogy mennyit keres kb.?
2013. aug. 27. 17:52
 37/38 anonim ***** válasza:
100%

Na ha ezt szó nélkül hagyod, akkor veled bármit meg lehet csinálni.

Durva, valahogy hihetetlen is nekem, hogy létezik ilyen hülye pali és létezik olyan hülye nő, aki ilyen pasit választ és el is tűri neki.

Én kitenném a szűrét, menjen az anyjáékhoz. Soha nem lesztek ti a fontosabbak neki, és az is elég beszédes, hogy úgy gondolta, nem kell kikérnie a véleményedet egy ilyen fontos kérdésben.

2013. aug. 27. 18:23
 38/38 anonim ***** válasza:
100%

Milyen összegű a személyi kölcsön és a lakáshitel (jelzálog?)?

Mennyi a havi bevételetek fejenként?

Mennyi a futamidő, milyen havi törlesztőrészletekkel?

2013. aug. 27. 19:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!