Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az igy, másnál is...

Miért van az igy, másnál is megesik?

Figyelt kérdés
Ha én valamit kitalálok pl.uj frizura,ruha,utazás,ajándékötletek akkor ugye én ezt megbeszélem a tesómmal.Ő azonnal vagy megcsináltatja vagy ugye az ajándékot megveszi.Jó tudom hogy minek kell elmondanom de olyan boldog vagyok ha valakivel megoszthatom(család).Ja és ajándékot is ugy adta át az apukámnak hogy rámnézet és elégededten mosolygot.Másnál is van igy?Nagyon rosszul esik.
2009. okt. 31. 06:07
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ő a saját nevében megveszi az ajándékot, mintha ő találta volna ki? És megcsináltatja a frizurát magának?Mekkora egy büdösparasztbunkó ez. Kisebbségi komplexusa van. Tépd meg.
2009. okt. 31. 08:26
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

De egy sz@rházi!Nincs saját ötlete?Te meg minek mondod el neki?

Ha ő ilyen akkor legyél te is olyan!Inkább a barátnőddel oszd meg az ötleteidet és ne a tesóddal!

2009. okt. 31. 08:40
 3/6 A kérdező kommentje:
Igy van ahogy irjátok.Én elmondom neki mit szeretnék ő meg ugy csinálja mintha saját agyából pattant volna ki.Csak egy gond van hogy nek nagyon sok pénze van és mindent megtehet.És még a szülök is mellette állnának ha megmondanám hogy az én ötletem volt.Pl.Apunak szerettem volna venni egy jó kis fényképező gépet 60.szülinapjára.Mondtam neki hogy vegyük meg közössen.Mert nekem sok lenne egyedül.Azt mondta hogy nincs most pénze.És képzeljétek el megjelent egy videókamerával!!!Én meg csak egy pulovert tudtam neki venn.De nagyon örült annak is.Na ilyen testvér ez.
2009. okt. 31. 09:17
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Egy ajándék nem attól jó mert drága!Hanem attól,hogy milyen szívvel adod.Apukád a pulcsit is nagy örömmel fogja hordani ebben biztos vagyok!

Azért mert neked kevesebb pénzed van nem jelenti azt,hogy érzelmileg is kevesebbet érsz mint a tesód.Azt meg ahogy ő viselkedik csak azt mutatja,hogy akarat nélküli gyenge ember aki nem tud egyedül döntéseket hozni!Hidd el az életben neked több lehetőséged lesz mint neki!Figyeld meg.Ne ossz meg vele semmit ezek után és ha beállítasz valami új ötlettel amit már megcsináltál majd csak les és szidja magát,hogy ez neki miért nem jutott az eszébe!Csak figyelj és élvezd ki majd a helyzetet!:)

2009. okt. 31. 09:27
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm és megfogadom a tanácsodat:)Aranyos vagy.
2009. okt. 31. 10:00
 6/6 anonim ***** válasza:
ne is haragudj, de a testvéred eléggé szánalmas, szerintem még kb. az óvodába képzeli magát, hogy úgy áll elő a te ötleteiddel, mintha a sajátjai lennének. Vesse csak fel a pénz, nem az fogja boldoggá tenni, te pedig ne nagyon oszd meg vele az ötleteidet, a gondolataidat, csak a szükséges dolgokat, mert én nem bíznék meg egy ilyen emberben...
2009. okt. 31. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!