Viktor névről vélemények?
Figyelt kérdés
2013. aug. 27. 13:46
12/24 anonim válasza:
Kisgyerekkori szerelmem Viktor volt, szóval akkor imádtam ezt a nevet, de ma már nem tetszik. De jobb, mint a Győző.
13/24 anonim válasza:
Nekem is rögtön Orbán ugrott be, ne haragudj. :(
Én nem tudok elvonatkoztatni róla, olyan ellenszenves, sosem adnám a gyerekemnek.
De amúgy jó név, nem mű, egy rendes Férfinév.
14/24 anonim válasza:
Szószó. Már kérdeztek gázosabb neveket is. :-)
15/24 anonim válasza:
Jó lenne, de Orbán nagyon leamortizálta a név értékét. :D
16/24 anonim válasza:
Egyértelmű. Jó név, de Orbán ezt nagyon e.l.k.ú.r.t.a.
17/24 anonim válasza:
Nekem van egy kedves férfi ismerősöm,itt a gykn ismertem meg.Viktornak hívják.Tetszik a neve.Egyszerű,szerethető név.
18/24 anonim válasza:
Valaki írta az első oldalon, hogy egy ducibb fiú ugrik be róla neki...
Hát nekem épp ellenkezőleg. A Viktorok, akiket én ismerek, azok legtöbbje inkább sovány, vagy normál testalkatú. És bár egyik sem túl különleges, de mindegyiknek van valami nagyon meghatározó tulajdonsága, szóval nem sablonos figurák.
19/24 anonim válasza:
Nekem Klausmann Viktor,a Szerencsekerék jóképű műsorvezetője jut róla eszembe.:)
20/24 anonim válasza:
Nagyon szép név!!!! (Kapok egy dohányboltot?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!