Hogyan állítsam le anyumat? Már nagyon elegem van belőle, engem szétfog robbantani az ideg emiatt!
Figyelt kérdés
Faterom külföldön dolgozik, 2 hónaponta hazajön egy hétre. Amikor itthon van, anyám ugráltat, teszi a fejét előtte, beszólogat stb.. Tudom hogy direkt csinálja, mert amikor apum nincs itthon nem csinálja ezt. Anyám tudja, hogy nem merek visszaszólni neki apum előtt, de legszívesebben megmondanám neki a magamét minden alkalommal, de lenyelem, így meg magamba durrogok, szétvet az ideg, nem tudom hogy mit csináljak mert így már az élő fába is bele tudnék kötni.. :@ mit mondjak anyámnak ?? nem kérek beszólogatásokat, már eleget kaptam belőle itthon.. előre is köszi a válaszokat!2009. okt. 30. 18:27
11/18 anonim válasza:
De sok problémád van! Szerintem örülnöd kellene, hogy vannak szüleid, és nem az állami gondozásban vagy! Ott kéne lenned, vagy nevelőszülőnél, vagy intézetben, ott megtudnád mi az igazi csesztetés! Akkor már tudnád értékelni a jót, ha már nem lenne! Szerintem becsüld meg magad kislány! Mert anyukád egyszer csak megunja a hülyeséget és elküld a háztól, aztán nézhetsz a fejedből és a kukába rakhatod a büszkeséged!
12/18 anonim válasza:
20 15 inkább ne szólalj meg!
tudod hogy milyen nehéz így élni? mivel én vagyok az egyedüli gyerek én csinálok általába mindent, mert amikor apám itthon van általában pihen, szabin meg ritkán van !
még talán a 2.3.vagyok
14/18 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy annyira szörnyű lenne a helyzeted, csak te annak látod, mert talán pont ez a baj, hogy elkényeztettek és így még attól is rosszul vagy ha rádsüt a nap
16/18 A kérdező kommentje:
Már bocs, 20:15 vagy nemtommennyi, de k*rvára nem vagyok elkényeztetve, takarítok, főzök meg mindenben segítek anyunak amiben kell.. ha nem ismered a körülményeket akkor ne durrogjál, hanem inkább kérdezd meg, hogy hogy van ez meg az, utána pattoghatsz. köszcső.
2009. okt. 30. 20:45
17/18 anonim válasza:
Kinem állhatom mikor ilyekel jönek hogy lehetne rosszabb is. Eltörik a lábad nem baj lehetnél afrikai éhező is. Igenis mindenkinek meg van a maga keresztye azt kell elbirníja. Ne hasonlítsuk már össze az almát meg a gumikereket.
18/18 anonim válasza:
Szia! Megint én vagyok, a 20:15-ös, aki beszólt! Ha nincs is más hibád, az az egy hiba biztos megvan benned, hogy nem tudod a magyart!:) Igen, ha valóban megcsinálsz minden házimunkát, teljesíted a kötelességedet, akkor jogosan elvárhatsz dolgokat, hiszen csak úgy működik egy család hogy alkalmazkodunk egymáshoz, és állításod szerint ezt megtetted, de mégiscsak Ő az anyukád, van aki örülne neki ha csesztetné az anyukája, de itt lenne mellette! Ne állj ilyen tragikusan a dolgokhoz, csak végezd a feladatodat, amit kell, és cserébe nyugodt szívvel kérhetsz ezt vagy azt! Sok sikert hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!