Volt már egyszeri kalandod nős férfival? Megbántad?
Wow!
Sokan ennyire büszkék rá,hogy külön bejárató,ingyen,élő gumibabája vkinek,és megteszi azt,amit egy feleség nem(nyeli a g..cit mint kacsa a nokedlit,és mehet a se...be kuki....)
Nem értem mi baja a sok prűd nőnek!
Ezek a nők nagyon jók elrettentő példának!
Hisz a normális férfiak,és nők velük példálóznak,hogy
"látod kislányom a Marikát?na ő az a r..banc,aki belezavart a Gézáék párkapcsolatába,ő mindent bevállalt a pasinak,nem volt szégyenlős,de mikor kiderült,a pasi dobta mint a macskát sz..rni,hisz a feleség,és a gyerek csak fontosabb!Most meg sír,hogy csak egy szét..szott játékszer lett!Na te sose legyél ilyen!!" :)
Kikérem magamnak a sok bunko kommentet! Képzelje el a sok okos, hogy mi együtt éltünk. A szulei mar nem eltek, testvere nem volt, a baratait ismertem. Üzletkötőként dolgozott, általában egy hetet távol töltött, egyet otthon. Nekem ugy tűnt, a fizetését haza adja- nem keveseltem, mert amit adott, az is tobb volt, mint az átlagjövedelem. Gyereket vállaltunk, boldogan éltünk - gondoltam en. A kapcsolatunk megromlott, o elköltözött en pedig beadtam a gyermekelhelyezesi kérelmet. A tárgyaláson, ahova bekertek a jövedelem igazolást derült ki, hogy nős es gyereke van - a közösön kívül.....
Miért kellene nekem szégyellni magam? Megis honnan a pcsabol kellett volna tudnom, hogy mar nos? A felesége is akkor döbbent ra, amikor ki küldtek nekik a bírósági idézést.... O se volt boldogabb, mint en... Pláne, hogy mint kiderült előbb en voltam, ok a mi kapcsolatunk közben házasodtak össze es a gyerekük is később született...
Bánom, hogy kapcsolatom volt vele, de nem nekem kell szegyellnem magam.
Az elso osztályú nos szöveget szinten kikérem magamnak, attól, hogy te azt hiszed, a világ körülötted forog, meg nem biztos, hogy elso osztályú vagy.
Atya Úr Isten.... mennyi rüfke van itt... borzalom.... de még az,hogy némelyik még büszke is rá
hát undorító
Nem volt és nem is lesz - szándékosan biztos nem.
24-es. A Te történeted tényleg nem az, amire a Kérdező kiváncsi volt. Nem tudtad, hogy nős, de tényleg akik tudták, hogy nős, mintha büszkék lennének rá. De én azt mondom, hogy ahogy a férfi megcsalja a feleségét, egyszer ugyanúgy meg fogja csalni a szeretőjét is, és akkor nem lesz ennyire büszke.
Az ilyen nőket senki nem ítéli el.
Azokat ítélik (ítéljük) el, akik TUDJÁK, hogy házas a férfi, de úgy gondolják, hogy ezzel nem követnek el bűnt, mert ők nem csalnak meg senkit, mert egyszer élünk, mert élvezzük az életet stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!