Volt már egyszeri kalandod nős férfival? Megbántad?
Hát ez jellemző.
"Nem hiszem, én nem csaltam meg senkit... :) Én élveztem az életet."
Én meg nem lőttem le senkit, csak egy mogorva tekintetű ukrán csávó kezébe nyomtam egy pisztolyt, 5 töltényt és egy táska pénzt. Nem is értem miért akar ezért elítélni bárki.
Azt a mindenit!
Ennyi gusztustalan,szánalomra méltó,aljas nőt,és még büszkék is rá........
Sosem volt,és nem is szeretnék.....
Én is azt vallom,hogy az igazi,és tisztességes nőknek (nem olyannak aki csak egy gyors numerára jó),jut szingli pasi is!
Legszánalmasabb,primitívebb dolog azzal védekezni,hogy "de hát én nem csaltam meg senkit,csak szexet akartam"
De akkor gondold majd így lelkem,ha veled is ez lesz,csak fordítva,mindenki megkapja az élettől,amit megérdemel :D
"Hogy ettől én rossz ember vagyok-e? Nem hiszem, én nem csaltam meg senkit... :) Én élveztem az életet."
Nem vagy rossz ember,csak irtó szánalmas,a felfogásod meg....nincs rá más szó,szánalmas!
Nagyon primitív lehetsz,de ami a legrosszabb,fel sem veszed :)
"ti még arra se vagytok jók, hogy értetek, a veletek való szexért vállalják a lebukás kockázatát? háhá :D"
Hát igen. Mi csak arra vagyunk jók, hogy elkötelezzék magukat mellettünk egy életre, feleségül vegyenek, gyereket vállaljanak velünk, közösen érjünk l mindent az életben es még ha néha elgyengülnek is és elcsábulnak egy könnyen kapható kis rüfke miatt, akkor sem hagynának el minket. Háhá. Dé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!