Unokanővérem férje 2 hete külföldön van, egy hete nem jelentkezett. Ti mire gondolnátok?
Figyelt kérdés
Próbálom megnyugtatni, hogy ma este vagy holnap hívni fogja. Szegény csak sír egész nap. Fél, hogy baja esett, ellopták a telefonját stb. Mindig a legrosszabbra gondol. Előtte mindennap írt emailt vagy sms-t, 2 naponta telefonált. Akivel kiment dolgozni, az a férfi 4 napja hazajött, és ő sem tud semmit se róla.2009. okt. 30. 13:26
21/21 anonim válasza:
Szia! Én javasoltam, hogy próbáljátok meg, nagyon örülök, hogy bejött, bár kételkedve írtam le! Remek hír, hogy minden rendben, legközelebb már legalább tudni fogjátok ilyen esetben az első lépést! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!